Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Cheque van Trim Apeldoorn

Trim Apeldoorn is afgelopen maart een inzamelingsactie gestart voor Stichting 'kLEEF!.
Dat doen ze omdat Timo Dreier Gligoor, loper bij Trim Apeldoorn, niet langer behandeld kon worden voor kanker.
Sinds 2018 kwam Timo al bij Stichting 'kLEEF! Hij was ook de initiatiefnemer van de gespreksgroep voor mannen met uitgezaaide prostaatkanker.

Begin april mochten wij al eerste cheque ontvangen van € 1.500,-. Timo heeft dit zelf nog mee mogen maken. Helaas is hij kort daarna overleden.
Trim Apeldoorn heeft de actie voortgezet waarbij er een indrukwekkend totaalbedrag van € 2.371,18 is gedoneerd.

Veel dank aan Trim Apeldoorn voor dit bijzondere initiatief en deze mooie bijdrage.
Een hele verdrietige aanleiding met een heel bijzonder gebaar en cheque als gevolg. Wij zijn als Stichting kLEEF! ontzettend dankbaar en geroerd.

foto cheque trim apeldoorn mei 2021

Spontane actie van Feline

foto FelineFeline ter Horst, 4e jaars student facility management hoorde dat het ook voor kLEEF! geen gemakkelijke tijden zijn tijdens de pandemie.

Spontaan besloot ze tot een actie in haar studenten en vrien(innen)denkring en riep hen op een donatie voor Stichting kLEEF! te doen. En met succes.
Recent stortte Feline het mooie bedrag van 200 euro.

Wat geweldig. Dank je wel Feline, we zijn er super blij mee.

Jolien loopt voor 'kLEEF!

Jolien heeft haar vijftigste verjaardag gevierd door in corona tijd zelf een marathon te lopen.
Ze heeft zich door allerlei mensen om zich heen laten sponsoren en daarmee € 1.979,79 euro opgehaald voor Stichting ‘kLEEF!
Gefeliciteerd Jolien met je 50ste verjaardag, met het uitlopen van je midlife marathon en enorm veel dank voor prachtige bijdrage aan ons Inloophuis.

Jolien midlife marathon 2021

Zabawas steunt wederom Stichting 'kLEEF!

Zabawas zegt ook dit jaar een bijdrage toe ter ondersteuning van ons Inloophuis.zabawas logo

Ten behoeve van onze gasten met kanker, en hun naasten en nabestaanden, is een goedwerkende ventilatie in ons inloophuis van groot belang.
Daarnaast zorgt corona voor veel extra kosten. Hiervoor en voor de ventilatie kosten heeft Zabawas een bedrag van € 2.000,- toegezegd. kLEEF! is hier ontzettend blij mee.

DROS zorgt weer voor schone ramen

Vorige week zijn de ramen van ons inloophuis schoongemaakt door DROS Schoonmaakdiensten.
Naast de ramen aan de buitenkant zijn ook álle ramen aan de binnenkant, waaronder de deuren, weer mooi schoon.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben de glazenwassers ook de dakgoten geledigd!

Jaarlijks zal DROS Schoonmaakdiensten de ramen komen schoonmaken. Wij zijn enorm blij met deze aangeboden dienst waardoor ons inloophuis er weer mooi bijstaat.

DROS Schoonmaakdiensten liggend CMYK

Subcategorieën