sk1

Als kanker je treft

Bavo Stichting zegt een mooi bedrag toe

In ons inloophuis nemen veel 60 plussers deel aan verschillende activiteiten.
Dit wordt mede ondersteund door Bavo Stichting Heemstede.Voor het project Activiteiten voor Ouderen hebben zij een financiele bijdrage toegezegd.

Wij zijn daar erg blij mee. Hartelijk dank voor deze steun.

logo Bravo Stichting

COOP statiegeldactie ten behoeve van Stichting 'kLEEF!

Stichting ‘kLEEF! , inloophuis voor mensen met kanker, is nagenoeg geheel afhankelijk van sponsoring en giften.

Steun ons en lever je lege flessen in bij de COOP Snijdersplaats (Winkelcentrum Gildehof)

Coop verdubbelt het bedrag dat met de statiegeldactie wordt opgehaald.
De actie loopt tot en met 31 maart.

Wij zijn ontzettend blij met de statiegeldactie van de COOP.

colleage coop

Leerlingen van Winford bieden een mooie cheque aan

De leerlingen van Winford hebben de afgelopen tijd oliebollen gebakken voor Stichting 'kLEEF!.
Onze buurtkinderen hebben met hun succesvolle actie een heel mooi bedrag opgehaald.
Gisteren kwamen ze langs om de cheque van maar liefst € 350,- te overhandigen.
We zijn hier heel blij mee. Ontzettend bedankt!

20221222 135943

Geweldig bedrag van JCI Apeldoorn / Drive-in Cinema Apeldoorn

In oktober werd het Drive-in Cinema Apeldoorn gehouden. Een weekend lang werden er 6 films vertoond, te zien vanuit je eigen auto.
Dit geweldige evenement werd georganiseerd door Jci Apeldoorn. Zij hebben onze Stichting gekozen als goed doel waar wij heel blij mee zijn.

Gisteren kregen wij de cheque overhandigd van Pascal Goudkuil, Moerloes de Goeijen en Joppe Pranger namens Jci. Virinia Middelink kon er helaas niet bij zijn.
Er is een geweldig bedrag van € 11.750,- opgehaald!
We willen de organisatie, vrijwilligers en sponsoren nogmaals hartelijk danken. Dankzij hun is dit drukbezochte event succesvol verlopen.

cheque jci

Subcategorieën