Wij zijn bereikbaar

Ondanks dat wij tot en met maandag 1 juni fysiek gesloten zijn, zijn wij er voor u.
Heeft u behoefte aan een luisterend oor of heeft u vragen, bel ons. Wij zitten dagelijks voor u klaar van 9 tot 12 uur op telefoonnummer (055) 576 26 76.

Ook onze geestelijk begeleidster Helene Enthoven en onze raadsvrouw Ellen Ditzel zijn beschikbaar.

Schone ramen dankzij DROS

Vorige week zijn de ramen van ons inloophuis schoongemaakt door DROS Schoonmaakdiensten.
Naast de ramen aan de buitenkant zijn ook álle ramen aan de binnenkant, waaronder de deuren, weer mooi schoon.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben de glazenwassers ook de dakgoten geledigd!

Jaarlijks zal DROS Schoonmaakdiensten de ramen komen schoonmaken. Wij zijn enorm blij met deze aangeboden dienst waardoor ons inloophuis er weer mooi bijstaat.

DROS Schoonmaakdiensten liggend CMYK

mooie donatie van Herwersgroep

Heel veel dank aan de Herwersgroep voor deze mooi donatie.

Op de foto Annemieke Simonis (directeur Stichting 'kLEEF!) en Wally Wegman (Herwersgroep).

foto donatie herwers page 001

Verf en doeken geschonken door Talens Foundation

Veel dank aan de Talens Foundation voor het schenken van verf en doeken ter waarde van ruim € 1.692,44  tbv de schilder activiteiten in ons loophuis.

Geweldig mooie donatie van de Talens Foundation tbv onze gasten!

Foto vlnr

staand: Coordinator Talens Foundation Maaike Dijkmans, Directeur Stichting 'kLEEF! Annemieke Simonis, Talens Foundation Els van Alphen
vooraan: schilder docent Stichting´kLEEF! Stephan Peters

20191213 donatie Talens

Nieuwe gordijnen dankzij Stichting Roparun

Wij zijn trots op de inrichting van ons inloophuis, een warme uitstraling die iedereen welkom doet heten.
Gordijnen zijn een belangrijke eyecatcher maar waren nodig aan vervanging toe.

Danzij Stichting Roparun in Rotterdam zijn deze vorige week allemaal vervangen.

Ontzettend bedankt hiervoor!

20191128 woonkamer

Prachtige cheque van Quality Wellnessresorts

Op 28 september 2019 heeft Quality Wellnessresorts in Voorst tijdens hun overdrachtsfeest aan de gasten gevraagd om een donatie te doen voor het goede doel Stichting 'kLEEF!

Dit heeft geresulteerd in een prachtige cheque t.w.v. € 8.255,- die Annemieke Simonis uit handen van algemeen directeur Fabian Dolman in ontvangst mocht nemen (foto).

Onze dank gaat uit naar alle partners, gasten en vrienden van Quality Wellnessresorts. Maar bovenal heel veel dank aan Fabian, Hans en Ineke Dolman voor deze mooi donatie aan ons huis. Wij zijn hier ontzettend blij mee omdat wij nagenoeg geheel afhankelijk zijn van giften en donaties!

Quality Wellnessresorts

Goede Doelenwedstrijd VGC

Op donderdag 24 oktober 2019 was de Goede Doelenwedstrijd van de dames van de Veluwse Golf Club. Dit jaar was Stichting 'kLEEF! het goede doel. De dames hebben samen het prachtige bedrag van € 1.078,70 voor ons opgehaald, geweldig!

Iedereen enorm veel dank, want wij zijn bijna geheel afhankelijk van giften en donaties.

WhatsApp Image 2019 10 25 at 11.12.02

Subcategorieën