Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Dankzij LvC een goede ventilatie

Dankzij de bijdrage van de Landelijke Vereniging van Crematoria kan de aanpassing van de ventilatie worden uitgevoerd. Dit was noodzakelijk door de coronapandemie.
Hierdoor blijft het voor ons mogelijk om onze medewerkers en gasten veilig te kunnen ontvangen in ons inloophuis.
Ontzettend bedankt voor de mooie bijdrage van € 4.100,- om dit te kunnen realiseren.

logo LvC

Mooi bedrag van KWF/Samenloop voor Hoop

foto donatie samenloopDe eerste KWF / Samenloop voor Hoop in Apeldoorn leverde een mooi bedrag op voor Stichting 'kLEEF!
Hartelijk dank voor deze donatie.

Op de foto Michiel van der Korst (voorzitter Samenloop voor Hoop Apeldoorn) en Elma van Leeuwen (coördinator Stichting 'kLEEF!).

Zabawas steunt Stichting ‘kLEEF!

zabawas logo'kLEEF! werft bij landelijke fondsen. Met succes, Zabawas zegt bijdrage toe ter ondersteuning.
Waar kLEEF! zich eerder vooral op lokale sponsoren richtte, heeft zij eind 2019 de stoute schoenen aangetrokken om te kijken of zij ook landelijke partijen kon interesseren voor een bijdrage aan het inloophuis.

Gerenommeerd fonds met verstand van zaken
Zabawas is een degelijk fonds dat zich onder andere richt op de medische wereld. Ondanks het feit dat kLEEF! geen directe medische handelingen verricht of onderzoek doet, was vanuit het fonds sympathie voor de thema's waarmee het inloophuis gasten ondersteund.  Voeding/bewegen/ontspanning/psychosociale ondersteuning, zijn stuk voor stuk zaken waarvan bewezen is dat het mensen helpt om te gaan met de verandering die het leven met (of na) kanker met zich meebrengt.

Geestelijke begeleiding en vitaliteit gaan hand in hand
Met individuele gesprekken en groepsgesprekken staat de geestelijk begeleider van kLEEF! gasten op allerlei terreinen bij. Het delen van ervaringen en kennis met lotgenoten geeft houvast. Ook geeft het inzicht in de eigen situatie en mogelijkheden. Dat er behoefte aan is, bleek ook juist in deze tijd van Corona. Waar het inloophuis dat tijdelijk gesloten was, doorging met de gesprekken via videobellen met ZOOM.

Het hoofd gaat niet zonder het lijf en andersom, daarom krijgen gasten naast geestelijke begeleiding ook de mogelijkheid tot bewegen. De vitaliteitscoaches helpen mensen wekelijks om vitaal te blijven of weer te worden. Bewegen is van onschatbare waarde, het zorgt voor het even los komen van alle zorgen en gedachten en geeft daarnaast de mogelijkheid om zo vitaal mogelijk de (medische) behandeling in te gaan. Of tijdens en na de behandeling zo fit mogelijk te blijven. Vanzelfsprekend zijn ook deze sessies ook tijdens de crisis gewoon online doorgegaan.

Gehonoreerd bedrag wordt goed besteed
Om ervoor te zorgen dat deze begeleiding die door professionele vrijwilligers wordt gedaan, kan worden bekostigd, heeft Zabawas een bedrag van €2.500,00 toegezegd. kLEEF! is ontzettend blij met deze impuls waarmee zij de zo gewaardeerde vakkrachten kan belonen voor hun inzet.

Mooie donatie van 21018 Dagen Rent Door

Afgelopen vrijdag werden wij verrast met een bezoek van Edward Zeevat aan ons inloophuis. Hij kwam niet met lege handen maar overhandigde een cheque t.w.v. € 11.816,-.

Samen met zijn "Team 21018 dagen rent door" zou hij meedoen aan de Roparun 2020. Door de huidige omstandigheden kan de Roparun dit jaar niet doorgaan. Edward Zeevat vertelt dat de afgelopen periode een bedrag aan sponsorgeld was opgebracht door diverse acties. Samen met zijn teamgenoten is er gezocht naar een bestemming voor dit bedrag. Dit werd gevonden in het inloophuis van Stichting 'kLEEF!. In deze periode is het extra belangrijk dat de dienstverlening aan mensen met kanker en hun naasten en nabestaanden kan blijven doorgaan. De stichting is nagenoeg geheel afhankelijk van giften en iedere steun is van harte welkom.

Afgelopen vrijdag kwam hij dit bedrag dus persoonlijk overhandigen aan Annemieke Simonis, directeur Stichting 'kLEEF!. Wij zijn ontzettend blij met dit bedrag wat volledig ten geode zal komen aan ons inloophuis.

Van dit mooie bedrag is € 10.000,- gedoneerd door Team 21018 Dagen Rent Door. Via Edward Zeevat hoorde Nh 1816 Verzekeringen van deze actie en heeft uit eigen initiatief € 1.816,- gedoneerd. Beide hartelijk dank!

foto cheque overhandiging Roparun

nh logologo 21018dagenrentdoor DEF RGB

Schone ramen dankzij DROS

Vorige week zijn de ramen van ons inloophuis schoongemaakt door DROS Schoonmaakdiensten.
Naast de ramen aan de buitenkant zijn ook álle ramen aan de binnenkant, waaronder de deuren, weer mooi schoon.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben de glazenwassers ook de dakgoten geledigd!

Jaarlijks zal DROS Schoonmaakdiensten de ramen komen schoonmaken. Wij zijn enorm blij met deze aangeboden dienst waardoor ons inloophuis er weer mooi bijstaat.

DROS Schoonmaakdiensten liggend CMYK

mooie donatie van Herwersgroep

Heel veel dank aan de Herwersgroep voor deze mooi donatie.

Op de foto Annemieke Simonis (directeur Stichting 'kLEEF!) en Wally Wegman (Herwersgroep).

foto donatie herwers page 001

Subcategorieën