Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Jolien loopt voor 'kLEEF!

Jolien heeft haar vijftigste verjaardag gevierd door in corona tijd zelf een marathon te lopen.
Ze heeft zich door allerlei mensen om zich heen laten sponsoren en daarmee € 1.979,79 euro opgehaald voor Stichting ‘kLEEF!
Gefeliciteerd Jolien met je 50ste verjaardag, met het uitlopen van je midlife marathon en enorm veel dank voor prachtige bijdrage aan ons Inloophuis.

Jolien midlife marathon 2021

Zabawas steunt wederom Stichting 'kLEEF!

Zabawas zegt ook dit jaar een bijdrage toe ter ondersteuning van ons Inloophuis.zabawas logo

Ten behoeve van onze gasten met kanker, en hun naasten en nabestaanden, is een goedwerkende ventilatie in ons inloophuis van groot belang.
Daarnaast zorgt corona voor veel extra kosten. Hiervoor en voor de ventilatie kosten heeft Zabawas een bedrag van € 2.000,- toegezegd. kLEEF! is hier ontzettend blij mee.

DROS zorgt weer voor schone ramen

Vorige week zijn de ramen van ons inloophuis schoongemaakt door DROS Schoonmaakdiensten.
Naast de ramen aan de buitenkant zijn ook álle ramen aan de binnenkant, waaronder de deuren, weer mooi schoon.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden hebben de glazenwassers ook de dakgoten geledigd!

Jaarlijks zal DROS Schoonmaakdiensten de ramen komen schoonmaken. Wij zijn enorm blij met deze aangeboden dienst waardoor ons inloophuis er weer mooi bijstaat.

DROS Schoonmaakdiensten liggend CMYK

Dankzij LvC een goede ventilatie

Dankzij de bijdrage van de Landelijke Vereniging van Crematoria kan de aanpassing van de ventilatie worden uitgevoerd. Dit was noodzakelijk door de coronapandemie.
Hierdoor blijft het voor ons mogelijk om onze medewerkers en gasten veilig te kunnen ontvangen in ons inloophuis.
Ontzettend bedankt voor de mooie bijdrage van € 4.100,- om dit te kunnen realiseren.

logo LvC

Mooi bedrag van KWF/Samenloop voor Hoop

foto donatie samenloopDe eerste KWF / Samenloop voor Hoop in Apeldoorn leverde een mooi bedrag op voor Stichting 'kLEEF!
Hartelijk dank voor deze donatie.

Op de foto Michiel van der Korst (voorzitter Samenloop voor Hoop Apeldoorn) en Elma van Leeuwen (coördinator Stichting 'kLEEF!).

Zabawas steunt Stichting ‘kLEEF!

zabawas logo'kLEEF! werft bij landelijke fondsen. Met succes, Zabawas zegt bijdrage toe ter ondersteuning.
Waar kLEEF! zich eerder vooral op lokale sponsoren richtte, heeft zij eind 2019 de stoute schoenen aangetrokken om te kijken of zij ook landelijke partijen kon interesseren voor een bijdrage aan het inloophuis.

Gerenommeerd fonds met verstand van zaken
Zabawas is een degelijk fonds dat zich onder andere richt op de medische wereld. Ondanks het feit dat kLEEF! geen directe medische handelingen verricht of onderzoek doet, was vanuit het fonds sympathie voor de thema's waarmee het inloophuis gasten ondersteund.  Voeding/bewegen/ontspanning/psychosociale ondersteuning, zijn stuk voor stuk zaken waarvan bewezen is dat het mensen helpt om te gaan met de verandering die het leven met (of na) kanker met zich meebrengt.

Geestelijke begeleiding en vitaliteit gaan hand in hand
Met individuele gesprekken en groepsgesprekken staat de geestelijk begeleider van kLEEF! gasten op allerlei terreinen bij. Het delen van ervaringen en kennis met lotgenoten geeft houvast. Ook geeft het inzicht in de eigen situatie en mogelijkheden. Dat er behoefte aan is, bleek ook juist in deze tijd van Corona. Waar het inloophuis dat tijdelijk gesloten was, doorging met de gesprekken via videobellen met ZOOM.

Het hoofd gaat niet zonder het lijf en andersom, daarom krijgen gasten naast geestelijke begeleiding ook de mogelijkheid tot bewegen. De vitaliteitscoaches helpen mensen wekelijks om vitaal te blijven of weer te worden. Bewegen is van onschatbare waarde, het zorgt voor het even los komen van alle zorgen en gedachten en geeft daarnaast de mogelijkheid om zo vitaal mogelijk de (medische) behandeling in te gaan. Of tijdens en na de behandeling zo fit mogelijk te blijven. Vanzelfsprekend zijn ook deze sessies ook tijdens de crisis gewoon online doorgegaan.

Gehonoreerd bedrag wordt goed besteed
Om ervoor te zorgen dat deze begeleiding die door professionele vrijwilligers wordt gedaan, kan worden bekostigd, heeft Zabawas een bedrag van €2.500,00 toegezegd. kLEEF! is ontzettend blij met deze impuls waarmee zij de zo gewaardeerde vakkrachten kan belonen voor hun inzet.

Subcategorieën