Open Huis op Wereldkankerdag: maandag 4 februari 2019

Open Huis op Wereldkankerdag: maandag 4 februari 2019. Lees hier  verder.

De Vlinders in concert 2018

De Apeldoornse muziekformatie De Vlinders fladderden op 3 november 2018 voor de zevende keer naar Orpheus. Ook dit jaar speelden ze weer voor een goed doel: Stichting ‘kLEEF!.

Het was een mooie avond in Orpheus en vorige week kwamen De Vlinders zelf de opbrengst brengen.
Resultaat: € 2.290,-!

Wat een geweldig bedrag en wij willen De Vlinders en alle betrokkenen en bezoekers van de avond heel hartelijk danken voor deze prachtige bijdrage aan onze Stichting!

Vlinders 2018

Sponsoring De Bie reclame

- december 2018 -
De Bie reclame bestaat 25 jaar. Om dat te vieren was er eind augustus 2018 een mooi feest voor relaties en vrienden. In plaats van bloemen of cadeaus heeft Jeroen gekozen voor een bijdrage voor Stichting 'kLEEF! en Stichting Leergeld. Begin september hebben wij een cheque ontvangen ter waarde van € 630,-; wat een fantastisch bedrag! Enorm veel dank daar voor.

Al vele jaren is De Bie reclame sponsor van onze mooie borden in de tuin aan Vosselmanstraat nummer 4. En bij iedere nieuwe lezing of evenement zorgen Jeroen en Jos voor een prachtig doek om dit aan te kondigen.

We zijn enorm blij met deze steun van de Bie reclame.
Heel veel dank heren en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!

de bie LR

Cheque van K.I.M. Nederland

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50-jarig bestaan op Paleis Het Loo. De 900 genodigden gaven een donatie in plaats van een cadeau voor twee goede doelen: Stichting Tjommie en Stichting ´kLEEF!. Op 3 oktober mocht onze voorzitter Paul Bosman een cheque ter waarde van € 15.860,- in ontvangst nemen.Hier zijn we ongelooflijk blij mee, bedankt K.I.M. Nederland voor deze hele mooie cheque.

KIM NL

Fotografie door Arthur Batenburg.

Taart van Rabobank Apeldoorn en omgeving

- 2 oktober 2018 -
Rabobank Apeldoorn en omgeving heeft een prachtige taart bij ons laten bezorgen in verband met de nominatie voor de Apeldoornse Business Awards. Deze is door ons goed ontvangen en vele gasten van ons inloophuis alsmede onze vrijwilligers hebben ervan genoten. Hartelijk dank voor het mooie gebaar!

ABA rabobank LR

Spoel- en naglansmiddel voor onze spoelmachine

- 16 juli 2018 -
De firma Etol HYGIENE uit Ridderkerk steunt ons door het spoel- en naglansmiddel voor onze spoelmachine zonder factuur aan ons te leveren. Wij zijn daar enorm blij mee.
Hartelijk dank Dirk Vosselman en Etol Hygiëne voor jullie initiatief!

Logo Etol HYGIENE

Stichting zwerfjongeren Apeldoorn

Maandag 2 juli 2018 hebben de deelnemers uit het hardloopproject van Stichting zwerfjongeren Apeldoorn een cheque van € 1.000,- overhandigd aan ons inloophuis. De jongste deelnemer Cherdestiny mocht namens de stichting de cheque overhandigen. Met 10 jongeren hebben ze op 26 mei de 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo gelopen. Iedereen kon hun sponsoren en dat heeft geresulteerd in dit mooie bedrag voor onze stichting. Iedereen die deze jongeren heeft gesponsord: hartstikke bedankt, zonder jullie was dit nooit gelukt!

20180702 Stichting zwerfjongeren Apeldoorn

Subcategorieën