Waar tijd en aandacht centraal staat

Steun ons

Wij zijn als inloophuis afhankelijk van giften en sponsoring.

ons bestuur

Het bestuur van
Stichting ‘kLEEF!

Ons bestuur bestaat uit de volgende personen

 • W.H. (Wim) Bouma, voorzitter
 • C. (Nita) Bosschart-Wolfswinkel, secretaris
 • M.G. (Gerbert) Hupkens, penningmeester
 • E.B.V. (Erik) Harleman

De bestuursleden ontvangen voor hun werkzaamheden geen enkele vergoeding noch vacatiegelden. De directeur, de coördinator en secretariaat medewerker zijn in loondienst van de Stichting ‘kLEEF!. Zij worden gehonoreerd conform de CAO Sociaal Werk.

Ons team

Het huis wordt geleid door Annemieke Simonis. Voor vragen over activiteiten en voor informatie over ons inloophuis en onze dienstverlening kunt u bij onze coördinator Cynthia de Vries terecht telefoonnummer (055) 576 26 76 of per mail info@stichtingkleef.nl

  Sponsoring

  Voor alles omtrent sponsoring van Stichting ‘kLEEF! kun je terecht bij onze sponsorcommissie. Je bereikt hen eenvoudig door te mailen naar sponsoring@stichtingkleef.nl. Een Whatsapp-bericht sturen kan ook: 06 27201790 of bel naar dit nummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

   Roparunhuis Auke van der Veen

   Stichting Roparun heeft het pand aan de Vosselmanstraat voor ons aangekocht en is aan ons geschonken. En heeft ons daarmee in staat gesteld om in 2006 de deuren van het inloophuis te openen. De Apeldoornse ondernemer Auke van der Veen heeft met zijn financiële bijdrage de start van ons werk mogelijk gemaakt.