Huisbezoek

Over leven met kanker

Bij ons kun je er over praten

Stichting ‘kLEEF! heeft een extra dienstverlening voor mensen die het inloophuis niet (meer) kunnen bezoeken.

Balanceren tussen hoop en vrees

Als je gehoord hebt dat je een ernstige vorm van kanker hebt en misschien niet meer beter wordt, kunnen er heel veel vragen en gevoelens op jou en jouw omgeving afkomen.

De professionele gesprekspartners van Stichting ‘kLEEF! kan een gesprekspartner zijn wanneer je behoefte hebt om met een buitenstaander te praten over alles wat je in deze fase bezig houdt.

Een persoonlijk gesprek bij je thuis, tijd en ruimte om naar je verhaal te luisteren en je zorgen te delen. Het slechte nieuws van een ongeneeslijke ziekte kan de grond onder het bestaan doen slaan. De toekomst wordt onzeker. U mist elk gevoel van controle over je eigen leven. Gevoelens van angst, onmacht, woede, hoop en wanhoop wisselen elkaar af.

Onderwerp van gesprek kan zijn hoe om te gaan met de ziekte, de pijn, de behandelingen, keuzes die misschien gemaakt moeten worden. Maar ook de grote vragen van het hoe en waarom. Waar haal ik de kracht vandaan. Onze professionele gesprekspartner probeert samen met jou te zoeken, te ordenen en te ontdekken wat je mogelijkheden zijn en waar je kracht ligt.

Zij zijn bereikbaar via het inloophuis van Stichting ‘kLEEF! op telefoonnummer (055) 576 26 76. U kunt ook mailen naar info@stichtingkleef.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dienstverlening van Stichting ‘kLEEF!

Spreekuren in het huis

Als je kanker hebt, spelen er misschien wel honderden vragen door je hoofd op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld over je lijf, de kinderen, je werk, financiën of hoe je zaken het beste regelt in je nalatenschap.

Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt?

Dat kan. Er zijn verschillende adviseurs aan Stichting ‘kLEEF! verbonden. Zij hebben ruime ervaring, ieder op zijn of haar vakgebied.

Leg jouw vragen voor aan onze notaris, mammacare-verpleegkundige, diëtiste, financieel adviseur, kindertherapeut of oud-huisarts gespecialiseerd in re-integratie. Onze adviseurs zijn niet gebonden aan een instantie of bedrijf. Aan deze gesprekken zijn geen kosten verbonden.

Activiteitenkalender

Bij ‘kLEEF! kun je het hele jaar door activiteiten doen op het gebied van bewegen, koken, muziek, schilderen en yoga. Daarnaast worden er nog diverse workshops gegeven.

Heb je belangstelling of wil je meedoen?

Neem dan contact met ons op via info@stichtingkleef.nl.
Of bel ons op (055) 576 26 76. Of loop bij ons binnen, Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn.