sk1     

              


Als kanker je treft

Huisbezoeken

Stichting ‘kLEEF! heeft een extra dienstverlening voor mensen die het inloophuis niet (meer) kunnen bezoeken.

Balanceren tussen hoop en vrees

Als je gehoord hebt dat je een ernstige vorm van kanker hebt en misschien niet meer beter wordt, kunnen er heel veel vragen en gevoelens op jou en jouw omgeving afkomen.

De professionele gesprekspartners van Stichting 'kLEEF! kan een gesprekspartner zijn wanneer je behoefte hebt om met een buitenstaander te praten over alles wat je in deze fase bezig houdt.

Een persoonlijk gesprek bij je thuis, tijd en ruimte om naar je verhaal te luisteren en je zorgen te delen. Het slechte nieuws van een ongeneeslijke ziekte kan de grond onder het bestaan doen slaan. De toekomst wordt onzeker. U mist elk gevoel van controle over je eigen leven. Gevoelens van angst, onmacht, woede, hoop en wanhoop wisselen elkaar af.

Onderwerp van gesprek kan zijn hoe om te gaan met de ziekte, de pijn, de behandelingen, keuzes die misschien gemaakt moeten worden. Maar ook de grote vragen van het hoe en waarom. Waar haal ik de kracht vandaan. Onze professionele gesprekspartner probeert samen met jou te zoeken, te ordenen en te ontdekken wat je mogelijkheden zijn en waar je kracht ligt.

Onze professionele gesprekspartners zijn universitair geschoold en hebben ruime ervaring met mensen die ernstig ziek zijn (Lees hier meer).
De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk.

Zij zijn bereikbaar via het inloophuis van Stichting 'kLEEF! op telefoonnummer 055- 576 26 76. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
Er zijn geen kosten verbonden aan deze dienstverlening van Stichting 'kLEEF!