Dineren voor Stichting ‘kLEEF!

Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen. Lees hier verder.

Zomer activiteiten 2019

De zomermaanden betekenen voor ons inloophuis dat wij in de maanden juli en augustus 2019 ’s ochtends geopend zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Een aantal activiteiten gaat ´gewoon´ door, zijn qua tijd of dag aangepast of worden extra georganiseerd. Op deze pagina kunt u alle actuele informatie terug vinden (wordt steeds aangevuld en aangepast!).

Daarnaast kunt u de hele zomer tijdens onze openingstijden bij ons binnen lopen, mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bellen op telefoonnummer 055 – 5762676 voor een afspraak met:

• een van onze raadsvrouwen voor een individueel gesprek;
  • een van onze masseurs voor een lichaams-, gezichts-, hoofd- of voetreflexmassage;
  • een van onze beweegcoaches om te komen bewegen;
  • of een afspraak voor een van de spreekuren.
  • of loop binnen voor gewoon een kop koffie.

Vanaf maandag 2 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend.