Stichting ‘kLEEF! zoekt een professioneel gesprekspartner
(op vrijwillige basis)

Wegens de aanhoudende drukte in ons Inloophuis kijken wij uit naar een fijne  nieuwe collega. Onze gesprekspartners voeren individuele verdiepende gesprekken met onze gasten, daarnaast begeleiden ze ook verschillende gespreksgroepen.

Ervaring vanuit een professionele achtergrond met gespreksvoering is een vereiste.

De nieuwe medewerker zal gemiddeld een dagdeel per week  beschikbaar moeten zijn (gesprekken kunnen naar eigen inzicht ingepland worden).

De gesprekken zijn verdiepend en zijn met mensen die zelf ziek zijn/partnerts/naasten of nabestaanden. De gesprekken gaan over de beleving van de ziekte en soms ook over het levensverhaal van mensen. Openstaan voor de diversiteit van mensen speelt een grote rol bij het voeren van deze gesprekken. Gasten komen om gehoord te worden en niet voor adviezen of oplossingen.

Zij/hij moet op de hoogte zijn van wat de ziekte kanker met mensen doet. Opleidingsniveau minimaal HBO is gewenst.

De collega gaat deel uitmaken van het team van geestelijk begeleiders/groepsbegeleiders voor intercollegiale uitwisseling (op dit moment bestaat het huidige team uit 6 mensen) en werkt bij ons vanuit de visie/beleid van ons Inloophuis.

Het gaat om een (professionele) vrijwilligersfunctie, (met, indien gewenst, een passende vrijwilligersvergoeding).

Een open persoon die feedback wil geven en ontvangen past goed in onze bijzondere en veelzijdige organisatie.

Wil jij je vanuit jouw vakgebied inzetten voor mensen met kanker (en naasten/nabestaanden) en kom je uit de Gemeente Apeldoorn? Dan maken we heel graag kennis.

Een korte motivatie en cv graag mailen naar contact@stichtingkleef.nl (ovv vacature gesprekspartner).

Voor meer informatie over deze vacature kunt u bellen met Elma van Leeuwen 06- 52631263