Stichting ‘kLEEF! zoekt een Beweegcoach (met fysiotherapie/ALO of vergelijkbare opleiding)
(op vrijwillige basis)

Wij zoeken bij stichting ‘kLEEF! inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, als uitbreiding van ons team een beweegcoach. De beweegcoach gaat bewegen met kleine groepjes gasten.

Mensen met kanker hebben veelal veel last van enorme vermoeidheid en verlies van conditie. Onze beweegcoaches begeleiden mensen die nog in behandeling zijn of hun behandelingen net achter de rug hebben.

Wij zijn op zoek naar een ervaren beweegcoach voor 1 uur in de 2 weken (elke week is bespreekbaar) bij voorkeur op dinsdag van 09:30 tot 10:30 uur, als aanvulling op ons huidige team. Onze beweegcoaches behandelen niet en geven geen therapie. De functie is op vrijwillige basis, een vrijwilligers vergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie: bel met telefoonnummer (055) 576 26 76 of mail naar info@stichtingkleef.nl

www.stichtingkleef.nl