Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Wandelen

Onderzoek leert dat sportief bewegen een belangrijke bijdrage kan leveren aan het opbouwen van de conditie en aan het herstel. Maar wandelen is ook lekker buiten, ontspannen en fijn dit met lotgenoten te kunnen doen!

Wij wandelen daarom o.l.v. een wandelbegeleider iedere donderdag. Op 21 januari 2021 starten we weer.
Het begin- en eindpunt is bij Stichting 'kLEEF! aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn waar we om 10.00 uur verzamelen. Het wandelen duurt ongeveer een uur en er zijn geen kosten aan verbonden (een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld).

Vindt u een uur wandelen te lang of houdt u dit niet vol? Binnenkort starten we met een groep die ongeveer een half uur gaat wandelen. U kunt zich hier alvast voor aanmelden dan krijgt u van ons bericht zodra deze groep van start gaat.

Laat ons weten als u vragen heeft of geïnteresseerd bent mee te wandelen door ons te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of te bellen op telefoonnummer (055) 576 26 76.