Dineren voor Stichting ‘kLEEF!

Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen. Lees hier verder.

Walking Summer Dinner 2019

wsd2 kopie

Deze zomer kunt u tijdens het Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019 weer heerlijk dineren voor onze Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen.

Vanaf 17.30 uur is de inloop bij Wilde Pieters waar u uw restaurant route ontvangt. Er staan kraampjes waar Traiteur Délicat, modezaak IZY Apeldoorn, Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn, Bloemsierkunst Wim van Munster en Het Kaaslokaal hun producten presenteren.

Om 18.30 uur gaat het Walking Summer Dinner van start. Daarna wacht u in vier Apeldoornse toprestaurants vier heerlijke gangen; één gang per restaurant dus.

De deelnemende restaurants zijn Wilde Pieters, Twenty2, Restaurant Spicebrush en SIZZLES met tussendoor een koffie verrassing bij Kaldi.

Na het viergangen diner bent u van harte welkom bij Café de Paris. Daar sluiten we de avond samen af met muzikale omlijsting mede mogelijk gemaakt door Grumpy Dutch. Ook zal bij Café de Paris een bijzonder sieraad van Wilfred Krook onder één van de aan wezige deelnemers worden verloot.

Deelname aan het Walking Summer Dinner kost € 75,- per persoon, dit is inclusief het vier gangen diner, wijn/frisdrank bij het eten, de koffie verrassing tussendoor en koffie na afloop.

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het organiseren van deze avond (inkoop diner, e.a.). U mag natuurlijk een iets hoger bedrag doneren, ons inloophuis is nagenoeg geheel afhankelijk van donaties.

Naamloos kopie

Via deze link kunt u zich tot en met 22 juni 2019 aanmelden. Na ontvangst van uw inschrijving én betaling (aantal personen à € 75,- op bankrekeningnummer NL68 ABNA 0421779683) ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Wij verheugen ons enorm om u weer als gast te ontvangen!