Veel vrouwen worden met borstkanker geconfronteerd en hebben in deze periode behoefte om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan elkaar. Bij Stichting ‘kLEEF! is dat mogelijk om met lotgenoten en een professionele gesprekspartner het gesprek met elkaar aan te gaan.

Wij hebben ervaring met gespreksgroepen en binnenkort starten we een nieuwe groep voor vrouwen vanaf 60 jaar met borstkanker. Mocht je jonger zijn, ben je ook van harte welkom in een van onze andere gespreksgroepen.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan direct aan. Bel of mail ons gerust. Bellen kan naar (055) 5762676, mailen naar info@stichtingkleef.nl.

Kijk ook op onze website www.stichtingkleef.nl of loop bij ons binnen, Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn.