Kerstsluiting

Vrijdag 20 december is de laatste dag van 2019 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op maandag 6 januari 2020. Klik hier voor onze reguliere openingstijden.

Binnen Stichting ‘kLEEF! ontvangen we regelmatig jonge mensen met een jong gezin die met kanker worden geconfronteerd. Sommigen hebben aangegeven met elkaar in contact te willen komen en ervaringen uit te wisselen.

Wij organiseren daarom een ontmoetingsbijeenkomst op dinsdagavond 12 november 2019 van 19.30 tot 20.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst is er ruime gelegenheid om kennis te maken en met elkaar wensen te inventariseren.

Kosten: geen, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.