Vanaf 2 juni weer open voor gesprekken en massages

Vanaf dinsdag 2 juni verwelkomen wij bekende en nieuwe gasten in het inloophuis. Alle ontmoetingen, ook inloop, gaan op afspraak.

Onze gastvrouwen/heren, raadsvrouwen/geestelijk begeleider, verschillende adviseurs en onze masseurs kunnen u weer ontvangen.
Wandelen kaneen prettige manier zijn om een gesprek te voeren. Wij bieden ook deze mogelijkheid aan.

Zondag 9 juni 2019 (1e Pinksterdag) werd hij weer gereden; de 6e Lions Pinksterrally. De meest laagdrempelige, leuke en gezelligste toertocht van Apeldoorn. De opbrengst van de rally en loterij was dit jaar voor Stichting ‘kLEEF! en Hospice Apeldoorn.

Stichting ‘kLEEF! dankt iedereen voor de deelname en deze prachtige opbrengst! Hier zijn wij als Stichting ‘kLEEF! erg blij mee omdat wij als zelfstandige stichting nagenoeg geheel afhankelijk zijn van giften en donaties.
201906 Collonades LR