Dineren voor Stichting ‘kLEEF!

Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen. Lees hier verder.

Marjan Bredewold gaat in juli 2019 – dit jaar samen met haar dochter Elles en zoon Niek – voor de tiende keer meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse.

Helaas is haar gezin onlangs geconfronteerd met kanker waardoor ze kennis heeft gemaakt met Stichting ‘kLEEF!. Over deze kennismaking schrijft ze: “…en merk ik wat voor een goed werk deze stichting doet voor mensen met kanker en hun naasten.”. Deze ervaring heeft haar doen besluiten haar deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse te laten sponsoren ten goede van onze stichting. Een geweldig initiatief maar ook enorme prestatie waar wij heel blij mee zijn!

Wilt u Marjan ook sponsoren?
Ga dan naar haar sponsorpagina
Hartelijk dank!

marjan bredewold Foto tbv 4 daagse