Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Bent u partner van iemand met kanker en heeft u behoefte daar met gelijkgestemden van gedachte over te wisselen? Dat kan bij Stichting 'kLEEF!

Het leven met een zieke partner kan ingrijpend zijn. De omgeving heeft soms geen idee hoe zwaar dat is. Veelal gaat alle aandacht uit naar de zieke. De partner is soms zwaar belast met de zorg voor de zieke partner, voor de kinderen, en het regelen van veel praktische zaken. Daarnaast moet de partner vaak ook gewoon nog werken. Soms is een partner meer verzorger/ mantelzorger geworden dan geliefde. Hoe ga je hiermee om? Hoe houd je alle ballen in de lucht? Hoe vind je de balans tussen zorgen voor je partner en zorgen voor jezelf? Daarover praten kan bij 'kLEEF!

Bij voldoende aanmeldingen gaan we op korte termijn van start met een nieuwe groep voor partners. Helene Enthoven, al vele jaren betrokken bij de gespreksgroepen van Stichting 'kLEEF!, zal de groep gaan begeleiden.

Voor informatie kunt u bellen naar 055 - 576 26 76 of u kunt aangeven geinteresseerd te zijn in deze gespreksgroep door te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U wordt dan vrijblijvend op de hoogte gehouden.

Aan deelname van een gespreksgroep bij 'kLEEF zijn geen kosten verbonden.

partners LR