Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

En bent u minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar?
Stichting ‘kLEEF! is op zoek naar bevlogen gastheren en gastvrouwen.
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Verschillende onderzoeken hebben laten zien dat een bewegingsprogramma voor mensen met kanker bijdraagt aan de fysieke fitheid en het afnemen van bijvoorbeeld vermoeidheid. Door onder begeleiding te bewegen kan uw conditie verbeteren en als gevolg daarvan wellicht ook uw levenskwaliteit. Bij Stichting kLEEF! kunt u laagdrempelig bewegen o.l.v. professionele bewegingscoaches. In kleine groepjes (maximaal 4 mensen) krijgt u een programma op maat aangeboden. U betaalt € 40,- voor 10 keer bewegen.

Kijk op deze pagina

Voor meer informatie kunt u tijdens de openingstijden binnen lopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bellen op telefoonnummer 055 – 5762676.

Beweging 13 van 24