Kerstsluiting

Vrijdag 20 december is de laatste dag van 2019 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op maandag 6 januari 2020. Klik hier voor onze reguliere openingstijden.

Vacature: Begeleider gespreksgroepen

Stichting Kleef is op zoek naar een begeleider gespreksgroepen voor 1 á 2 dagdelen.
Wij kijken uit naar een nieuwe collega die onze huidige gespreksgroepen kan gaan begeleiden en nieuwe groepen gaat opzetten.

Klik hier voor een uitgebreide vacaturetekst: Begeleider gespreksgroepen

Nieuw in 2020: dansen, natuurlijk bewegen op muziek

In februari 2020 start bij Stichting 'kLEEF! een nieuwe activiteit. Dansen bij 'kLEEF! natuurlijk, bewegen op muziek.

Bewegen wordt steeds belangrijker. Dansen ontspant, is gezond, geeft afleiding en is een heerlijke manier om te bewegen. En bewegen, zo weten we, is belangrijk. Vooral wanneer u met kanker wordt gecontronteerd en weinig energie heeft.

Bij 'kLEEF! kunt u dansen op een manier wat op yoga lijkt. Maar dan op muziek en makkelijker doordat er geen vaste patronen of pasjes zijn. Ieder danst op zijn/haar eigen menier. Dansen bij 'kLEEF! geeft meer energie dan dat het u kost.

We starten op maandag 10 februari om 14.00 uur. Elke maandag, 8 weken lang.

Spreekt u dit aan? Geeft u dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 055-576 26 76.

Nieuwe gordijnen dankzij Stichting Roparun

Wij zijn trots op de inrichting van ons inloophuis, een warme uitstraling die iedereen welkom doet heten.
Gordijnen zijn een belangrijke eyecatcher maar waren nodig aan vervanging toe.

Danzij Stichting Roparun in Rotterdam zijn deze vorige week allemaal vervangen.

Ontzettend bedankt hiervoor!

20191128 woonkamer

Nieuw: notaris spreekuur

Hebt u vragen over de fysieke, sociale en/of financiële gevolgen van kanker?
Afhankelijk van uw situatie en vraag kunt u terecht bij het spreekuur van de:

• Bedrijfsarts: advisering over werk en kanker, workshops voor werkenden met/na kanker en voor leidinggevenden.
  • Notaris: spreekuur oud-notaris Leo Kok die u helpt met vragen over (levens)testament en nalatenschap.
  • Mammacareverpleegkundige: voor mensen met borstkanker en melanoom
  • Vragen over voeding: voor alle vragen op gebied van voeding en kanker
  • Financieel adviseur: financieel coach als u door uw zieke financiële vragen heeft.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze gesprekken.

Kerstsluiting

Vrijdag 20 december is de laatste dag van 2019 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op maandag 6 januari 2020. Klik hier voor onze reguliere openingstijden.