Zomer bij ‘kLEEF!

De zomermaanden betekenen voor ons inloophuis dat wij in de maanden juli en augustus 2020 ’s ochtends geopend zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Dit gaat in op maandag 29 juni.
Vanaf maandag 7 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend.

ANBI Status

Stichting ‘kLEEF! Is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nr. 08113180. De belastingdienst heeft de Stichting per 18-11-2009 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling, A.N.B.I./RSIN nr. 8118.49.892 .

Stichting ‘kLEEF! is door de belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling. Stichting ‘kLEEF! betaalt daarom over ontvangen giften en legaten geen schenk- of erfbelasting. Giften aan Stichting ‘kLEEF! komen bij de donateurs in aanmerking voor belastingaftrek.