Dineren voor Stichting ‘kLEEF!

Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen. Lees hier verder.

Yoga 2 van 7

Pijn, vermoeidheid, vragen en emoties door kanker kunnen spanning geven in het lichaam. Zoals bekend heeft spanning op zijn beurt weer invloed op pijn en vermoeidheid. Veel gasten van ‘kLEEF! ervaren door yoga rust en ontspanning. Door aandachtige oefeningen leert men hoe spanning weg kan vloeien.

De lessen zijn laagdrempelig en zo opgezet dat iedereen ze kan volgen. Geen enkele beperking hoeft een belemmering te zijn.

Dinsdagochtend
Voor wie: voor mensen die kanker hebben
Tijd: van 10.00 tot 11.00 uur
Docent: Milica Marinkov
Data: dinsdag 8 januari tot en met dinsdag 25 juni 2019 (later instromen is mogelijk)
Kosten: € 100,- (betalen in 2 keer is mogelijk)

Najaar 2019: dinsdag 3 september t/m 17 december 2019; € 64,-

Donderdagmiddag
Voor wie: voor mensen die kanker hebben
Tijd:
 van 14.00 tot 15.00 uur
Docent: Henriëtte Veenhuizen
Data: donderdags, 3 januari t/m 27 juni 2019 (Later instromen is mogelijk)
Kosten: € 76,- (betalen in 2 keer is mogelijk)

Najaar 2019: donderdag 26 september t/m 19 december 2019; € 52,-

Tibetaanse yoga: zie deze pagina voor meer informatie.

Marinkov Milica 3 4 LR

Veenhuizen Henriëtte 2 3 LR