Openingstijden in de zomer

In de maanden juli en augustus 2019 is ons inloophuis ’s ochtends geopend van 9.30 tot 13.00 uur. Vanaf maandag 2 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend. Klik hier voor onze contactgegevens.

Huidverzorging bij kanker

Ubbens Pieters Leonne 2 3 LRElke eerste maandag van de maand komt een professionele schoonheidsspecialiste (Leonne Ubbens-Pieters, zie foto) in ons huis. De behandelingen zijn speciaal bedoeld voor gasten met kanker.

Kanker en de behandeling daarvan kunnen veel gevolgen hebben voor uw huid. Uw gezichtsuitdrukking kan veranderen doordat wimpers en wenkbrauwen kunnen verdwijnen. Bijwerkingen als jeuk, een droge huid, bleekheid of juist blossen zijn misschien onverwacht en in ieder geval vervelend. Extra aandacht voor uw huid is daarom geen luxe. Bij ons kunt u terecht voor huidverzorging door een ervaren en professionele schoonheidsspecialiste.De behandelingen bieden een moment van rust en ontspanning.

Er zijn twee verschillende behandelingen mogelijk: gezichtsbehandeling en make-up advies. Een behandeling duurt 45 minuten.

Tijd: eerste maandag van de maand 13.15, 14.15 of 15.15 uur

Kosten:
Gezichtsbehandeling: € 7,50
Make-up: € 7,50

Voor meer informatie of opgave kunt u bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen via telefoonnummer 055-5762676.