Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Trim Apeldoorn is afgelopen maart een inzamelingsactie gestart voor Stichting 'kLEEF!.
Dat doen ze omdat Timo Dreier Gligoor, loper bij Trim Apeldoorn, niet langer behandeld kon worden voor kanker.
Sinds 2018 kwam Timo al bij Stichting 'kLEEF! Hij was ook de initiatiefnemer van de gespreksgroep voor mannen met uitgezaaide prostaatkanker.

Begin april mochten wij al eerste cheque ontvangen van € 1.500,-. Timo heeft dit zelf nog mee mogen maken. Helaas is hij kort daarna overleden.
Trim Apeldoorn heeft de actie voortgezet waarbij er een indrukwekkend totaalbedrag van € 2.371,18 is gedoneerd.

Veel dank aan Trim Apeldoorn voor dit bijzondere initiatief en deze mooie bijdrage.
Een hele verdrietige aanleiding met een heel bijzonder gebaar en cheque als gevolg. Wij zijn als Stichting kLEEF! ontzettend dankbaar en geroerd.

foto cheque trim apeldoorn mei 2021