Wij zijn bereikbaar

Ondanks dat wij tot en met maandag 1 juni fysiek gesloten zijn, zijn wij er voor u.
Heeft u behoefte aan een luisterend oor of heeft u vragen, bel ons. Wij zitten dagelijks voor u klaar van 9 tot 12 uur op telefoonnummer (055) 576 26 76.

Ook onze geestelijk begeleidster Helene Enthoven en onze raadsvrouw Ellen Ditzel zijn beschikbaar.

Zondag 9 juni 2019 (1e Pinksterdag) werd hij weer gereden; de 6e Lions Pinksterrally. De meest laagdrempelige, leuke en gezelligste toertocht van Apeldoorn. De opbrengst van de rally en loterij was dit jaar voor Stichting ‘kLEEF! en Hospice Apeldoorn.

Stichting ‘kLEEF! dankt iedereen voor de deelname en deze prachtige opbrengst! Hier zijn wij als Stichting ‘kLEEF! erg blij mee omdat wij als zelfstandige stichting nagenoeg geheel afhankelijk zijn van giften en donaties.
201906 Collonades LR