Openingstijden in de zomer

In de maanden juli en augustus 2019 is ons inloophuis ’s ochtends geopend van 9.30 tot 13.00 uur. Vanaf maandag 2 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend. Klik hier voor onze contactgegevens.

Zondag 9 juni 2019 (1e Pinksterdag) werd hij weer gereden; de 6e Lions Pinksterrally. De meest laagdrempelige, leuke en gezelligste toertocht van Apeldoorn. De opbrengst van de rally en loterij was dit jaar voor Stichting ‘kLEEF! en Hospice Apeldoorn.

Stichting ‘kLEEF! dankt iedereen voor de deelname en deze prachtige opbrengst! Hier zijn wij als Stichting ‘kLEEF! erg blij mee omdat wij als zelfstandige stichting nagenoeg geheel afhankelijk zijn van giften en donaties.
201906 Collonades LR