Kerstsluiting

Vrijdag 20 december is de laatste dag van 2019 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op maandag 6 januari 2020. Klik hier voor onze reguliere openingstijden.

2 april 2019

Yoga Studio Apeldoorn bestaat dit jaar 5 jaar en heeft daarom vrijdag 17 mei een SUPER YOGA LES gegeven. De les was op donatiebasis en de opbrengsten gaan naar onze stichting: een geweldig bedrag van € 530!

Wij feliciteren Yoga Studio Apeldoorn van harte met haar jubileum en danken iedereen voor het mee doen!

En wij zijn - omdat onze stichting nagenoeg geheel afhankelijk is van donaties - heel blij met dit mooie initiatief.

Kijk op de site (www.yogastudioapeldoorn.nl/agenda) of Facebook pagina (www.facebook.com/yogastudioapeldoorn) voor meer informatie: hier staat ook een foto impressie van de avond.

yoga studio apeldoorn 20