Openingstijden in de zomer

In de maanden juli en augustus 2019 is ons inloophuis ’s ochtends geopend van 9.30 tot 13.00 uur. Vanaf maandag 2 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend. Klik hier voor onze contactgegevens.

2 april 2019

Yoga Studio Apeldoorn bestaat dit jaar 5 jaar en heeft daarom vrijdag 17 mei een SUPER YOGA LES gegeven. De les was op donatiebasis en de opbrengsten gaan naar onze stichting: een geweldig bedrag van € 530!

Wij feliciteren Yoga Studio Apeldoorn van harte met haar jubileum en danken iedereen voor het mee doen!

En wij zijn - omdat onze stichting nagenoeg geheel afhankelijk is van donaties - heel blij met dit mooie initiatief.

Kijk op de site (www.yogastudioapeldoorn.nl/agenda) of Facebook pagina (www.facebook.com/yogastudioapeldoorn) voor meer informatie: hier staat ook een foto impressie van de avond.

yoga studio apeldoorn 20