Zomer bij ‘kLEEF!

De zomermaanden betekenen voor ons inloophuis dat wij in de maanden juli en augustus 2020 ’s ochtends geopend zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Dit gaat in op maandag 29 juni.
Vanaf maandag 7 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend.

Koor, woensdag

Zingen als ontspanning, samen met anderen. Het enige dat u nodig heeft, is zin in zingen. Zangervaring of noten kunnen lezen is niet nodig. De muzikale leiding wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma.

Door wie?
De muzikale leiding van het KOOR wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma, bijgestaan door pianist Frits Feldbrugge. Zij hebben veel ervaring en plezier in samen begeleiden van mensen die zingen.

Voor wie?
Het KOOR is voor mensen met kanker, voor naasten en nabestaanden. Iedere gast die wil zingen, om welke reden dan ook, is welkom. Jong, oud, mannen, vrouwen, muzikaal of niet, verlegen of met lef.

Repertoire
Het repertoire is gevarieerd: één-en meerstemmige liederen uit alle windstreken, in verschillende talen, met of zonder pianobegeleiding. Eigen inbreng is altijd mogelijk!

Programma
Het programma begint met ‘op adem komen’, ontspannen en stemvorming. Na een korte pauze wordt er heerlijk gezongen.

Voor wie: voor mensen die kanker hebben, naasten en nabestaanden
Wanneer: wekelijks op woensdag van 8 januari t/m 24 juni 2020
Tijd: 10.45 tot 12.15 uur
Docent: Yvonne Scheepsma, bijgestaan door pianist Frits Feldbrugge
Kosten: € 40,-
Inschrijven: u kunt bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen op telefoonnummer 055-5762676.

Yvonne Scheepsma

Frits Feltbrugge