Dineren voor Stichting ‘kLEEF!

Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen. Lees hier verder.

Koor, woensdag

Zingen als ontspanning, samen met anderen. Het enige dat u nodig heeft, is zin in zingen. Zangervaring of noten kunnen lezen is niet nodig. De muzikale leiding wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma.

Door wie?
De muzikale leiding van het KOOR wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma, bijgestaan door pianist Frits Feldbrugge. Zij hebben veel ervaring en plezier in samen begeleiden van mensen die zingen.

Voor wie?
Het KOOR is voor mensen met kanker, voor naasten en nabestaanden. Iedere gast die wil zingen, om welke reden dan ook, is welkom. Jong, oud, mannen, vrouwen, muzikaal of niet, verlegen of met lef.

Repertoire
Het repertoire is gevarieerd: één-en meerstemmige liederen uit alle windstreken, in verschillende talen, met of zonder pianobegeleiding. Eigen inbreng is altijd mogelijk!

Programma
Het programma begint met ‘op adem komen’, ontspannen en stemvorming. Na een korte pauze wordt er heerlijk gezongen.

Voor wie: voor mensen die kanker hebben, naasten en nabestaanden
Wanneer: wekelijks op woensdag, woensdag 4 september tot en met 18 december 2019.
Tijd: 10.45 tot 12.15 uur
Docent: Yvonne Scheepsma, bijgestaan door pianist Frits Feldbrugge
Kosten: € 32,- (betalen in 2 keer is mogelijk)
Inschrijven: u kunt bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen op telefoonnummer 055-5762676.

Yvonne Scheepsma

Frits Feltbrugge