Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Koor, woensdag

Zingen als ontspanning, samen met anderen. Het enige dat u nodig heeft, is zin in zingen. Zangervaring of noten kunnen lezen is niet nodig. De muzikale leiding wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma.

Wekelijks op woensdagochtend van 10.45 tot 12.15 uur, van woensdag 5 september tot en met 19 december 2018.
Kosten: € 30,-
Van te voren aanmelden is niet nodig, u kunt 's morgens binnenlopen en per keer betalen. Meer informatie bij de gastheer/ gastvrouw in het huis.

Door wie?
De muzikale leiding van het KOOR wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma, bijgestaan door pianist Frits Feldbrugge. Zij hebben veel ervaring en plezier in samen begeleiden van mensen die zingen.

Voor wie?
Het KOOR is voor mensen met kanker, voor naasten en nabestaanden. Iedere gast die wil zingen, om welke reden dan ook, is welkom. Jong, oud, mannen, vrouwen, muzikaal of niet, verlegen of met lef.

Repertoire
Het repertoire is gevarieerd: één-en meerstemmige liederen uit alle windstreken, in verschillende talen, met of zonder pianobegeleiding. Eigen inbreng is altijd mogelijk!

Programma
Het programma begint met ‘op adem komen’, ontspannen en stemvorming. Na een korte pauze wordt er heerlijk gezongen.

Yvonne Scheepsma

Frits Feltbrugge