Dineren voor Stichting ‘kLEEF!

Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen. Lees hier verder.

Koor, maandag

Zingen geeft lucht en ruimte!

Zingen geeft een stem. Met elkaar zingen geeft samenhorigheid en laat even geen ruimte voor gevoelens die ziek zijn en verdriet kunnen oproepen. Daarom kunt u vanaf maandag 7 januari 2019 onder leiding van dirigent Alie Boshuis (zie foto) en een pianist wekelijks komen zingen. Het maakt niet uit of u goed bent of niet, iedereen die met kanker wordt geconfronteerd is welkom.

Voor wie: voor mensen die kanker hebben, naasten en nabestaanden
Wanneer (resterende data voor het voorjaar van 2019): maandag 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni 2019.
Tijd: 10.45 tot 12.15 uur
Docent: dirigent Alie Boshuis en een pianist
Kosten: € 44,- (betalen in 2 keer is mogelijk)
Inschrijven: u kunt bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen op telefoonnummer 055-5762676.

Boshuis Alie kopie