Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Koor (2e)

Zingen geeft plezier!

Zingen geeft een stem. Met elkaar zingen geeft samenhorigheid en laat even geen ruimte voor gevoelens die ziek zijn en verdriet kunnen oproepen. Inloophuis Stichting ´kLEEF! biedt activiteiten die ondersteunen tijdens ziek zijn, verdriet en rouw. Zo willen we bij ´kLEEF! een nieuwe mogelijkheid gaan bieden om wekelijks te zingen. Onder leiding van dirigent Alie Boshuis (zie foto) en een pianist kunt u komen zingen. Het maakt niet uit of u goed bent of niet, iedereen die met kanker wordt geconfronteerd is welkom. 

Voor wie: Voor gasten met kanker, naasten en nabestaanden
Wanneer: wekelijks op maandag, startdatum nader te bepalen (bij voldoende belangstelling)
Tijd: 10.00 tot 11.30 uur.
Docent: Alie Boshuis (zie foto hieronder)
Kosten: nader te bepalen
Inschrijven: mocht u interesse hebben in dit koor, dan kunt u dat vrijblijvend bij ons kenbaar maken zodat wij u op de hoogte houden. Loop dan bij ons binnen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), bel ons op (055) 576 26 76 of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boshuis Alie kopie