sk1     

        Als kanker je treft

Huisbezoeken

HeleneEnthoven Helene Enthoven
Helene Enthoven studeerde medische sociologie aan de Universiteit van Groningen. Vervolgens behaalde zij haar doctoraal examen aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (1995).

Zij werkte mee aan diverse onderzoeken naar kwaliteit van zorg. Daarnaast was werkzaam in de terminale zorg. Sinds 2004 is zij verbonden aan Stichting ‘kLEEF!. De laatste jaren heeft zij in de functie van geestelijk begeleider individuele gesprekken gevoerd met gasten – mensen met kanker, maar ook partners en nabestaanden. Daarnaast heeft zij diverse groepen begeleid, zoals jonge mensen met kanker, partners van mensen met kanker en nabestaanden.

 

 

 

Nelleke

Nelleke van Eerten 
Nelleke van Eerten heeft 20 jaar als huisarts in Apeldoorn gewerkt, is systeemtherapeut en heeft ruime ervaring in de psychiatrie. Daar begeleide ze als systeemtherapeut mensen met  relatieproblemen en seksuele problemen.

 

 

 

 

Snoeij_Marga_1.jpgMarga Snoeij
Marga Snoeij heeft 2 HBO opleidingen afgerond, Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Theologie. Middels een aantal post HBO opleidingen heeft zich meer gespecialiseerd en verdiept in levensbeschouwing en geestelijke begeleiding en rouw en meditatie. Zijk werkte eerst 20 jaar binnen de zorg en de laatste 20 jaar als pastor, nu als seniorenpastor binnen een aantal zorginstellingen in Ermelo. Daarnaast heeft zij de nodige ervaring binnen kerk en onderwijs opgedaan en werkte zij 12 jaar als ritueelbegeleider. Sinds 2014 heeft zij trainingen verzorgd binnen 'kLEEF! voor a.s. gastheren en -vrouwen rond zingeving en ziekte.