sk1

Als kanker je treft

Huisbezoeken

HeleneEnthovenHelene Enthoven
Helene Enthoven studeerde medische sociologie aan de Universiteit van Groningen. Vervolgens behaalde zij haar doctoraal examen aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (1995).

Zij werkte mee aan diverse onderzoeken naar kwaliteit van zorg. Daarnaast was werkzaam in de terminale zorg. Sinds 2004 is zij verbonden aan Stichting ‘kLEEF!. De laatste jaren heeft zij in de functie van geestelijk begeleider individuele gesprekken gevoerd met gasten – mensen met kanker, maar ook partners en nabestaanden. Daarnaast heeft zij diverse groepen begeleid, zoals jonge mensen met kanker, partners van mensen met kanker en nabestaanden.

Nelleke

Nelleke van Eerten
Nelleke van Eerten heeft 20 jaar als huisarts in Apeldoorn gewerkt, is systeemtherapeut en heeft ruime ervaring in de psychiatrie. Daar begeleide ze als systeemtherapeut mensen met  relatieproblemen en seksuele problemen.