Op 7 juli hebben Christel en Annelies ruim 100 km gefietst voor Stichting ‘kLEEF!.
De opbrengst met € 2.350,- is overweldigend.

Dames hartelijk dank voor jullie sportieve inzet!
Wij zijn hier ontzettend blij mee.

Wij gaan fietsen!

Verhaal Christel:
Op 22 juni 2022 kreeg ik de diagnose borstkanker. Dit kwam als totale verrassing omdat ik mij juist heel fit voelde en kanker een ver van mijn bedshow was. Ik sportte veel en was van plan om in 2022 op de racefiets een lange rit te fietsen. Omdat ik al snel na de diagnose mijn eerste chemotherapie behandeling zou krijgen heb ik mijn plannen versneld en heb ik op 3 juli 112 km gefietst op de racefiets. Na afloop heb ik gezegd….over een jaar doe ik dat weer.

Op 7 juli 2023 is het zover. Na een jaar met chemobehandelingen, operatie en bestralingen ga ik, samen met Annelies dezelfde rit van vorig jaar nog een keer fietsen.

Verhaal Annelies:
Ik houd van bewegen en buiten zijn. Ik doe al een aantal jaren aan yoga, hardlopen en tennis. Toen mijn vriend in de coronatijd het racefietsen ontdekte dacht ik dat het voor mij niet weggelegd zou zijn. Ik mis namelijk mijn linker onderarm (zo ben ik geboren). Tot ik er 2 jaar geleden achter kwam dat er fantastische sport-prothese gemaakt kunnen worden. Ik heb nog niet eerder 100+ kilometer gefietst, toen Christel aangaf dat ze in juli haar doel (opnieuw) wilde behalen zei ik: ik ga met je mee!

We gaan op 7 juli fietsen. Het is dan mijn verjaardag en Christel haar feestje! Want ze is gelukkig kankervrij. Afgelopen jaar hebben helaas meerdere mensen in mijn omgeving tegen de ziekte moeten vechten. Het maakt me zo bewust dat gezondheid het allergrootste goed is in dit leven. Ik hoef dit jaar dus geen materiele cadeautjes voor mijn verjaardag maar een donatie is van harte welkom!

Wil je ons sponsoren?
Omdat het voor ons beide een mooie mijlpaal is vinden we het leuk als je ons wilt sponsoren. We fietsen, op 7 juli, om geld op te halen voor Stichting Kleef (Roparunhuis Auke van der Veen) in Apeldoorn. Dit is inloophuis voor mensen met kanker alsmede voor naasten en nabestaanden.

Scan of klik op onderstaande QR code om een donatie doen. Alvast bedankt!