Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Gespreksgroep rond de dertig

Bent u rond de dertig en heeft u kanker of gehad?

Bij Stichting ‘kLEEF! - inloophuis voor mensen die zelf kanker hebben (gehad) of met deze ziekte worden geconfronteerd - komt regelmatig de vraag binnen of er meer mensen rond de dertig zijn met kanker of dit hebben gehad. Mensen geven aan behoefte te hebben aan het uitwisselen van ervaringen. Denk aan vragen over bijvoorbeeld het gezin, relatie, werk of emoties. Misschien heeft u ook de behoefte om anderen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten. Dan bent u meer dan welkom.

Binnenkort starten we bij Stichting ‘kLEEF! een gespreksgroep voor mensen tussen de 25 jaar en 35 jaar om onder professionele begeleiding met elkaar ervaringen uit te wisselen.
Heeft u interesse? Laat het ons weten. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar telefoonnummer (055) 576 26 76 van Stichting ‘kLEEF!.