Zomer bij ‘kLEEF!

De zomermaanden betekenen voor ons inloophuis dat wij in de maanden juli en augustus 2020 ’s ochtends geopend zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Dit gaat in op maandag 29 juni.
Vanaf maandag 7 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend.

Gespreksgroep nabestaanden

Gespreksgroep voor nabestaanden bij Stichting ‘kLEEF!

Voor rouw bestaat geen termijn. Helaas is de ervaring dat de omgeving en veel werkgevers na verloop van tijd de rouw genoeg vinden. Soms kunt u zelf het gevoel krijgen dat u te lang rouwt. Of zijn uw gevoelens zo intens dat u er geen raad mee weet.

Contact met lotgenoten kan ondersteunend zijn bij de rouwverwerking. Ervaren dat u niet de enige bent, de opluchting die het geeft als anderen begrijpen en herkennen wat u wilt zeggen.

U kunt elkaar ontmoeten in een gespreksgroep voor nabestaanden. Bij voldoende aanmeldingen gaat Stichting ‘kLEEF! op korte termijn van start met deze nieuwe gespreksgroep onder professionele begeleiding.

Aan deelname van deze gespreksgroep zijn geen kosten verbonden. Voor informatie kunt u bellen naar 055 - 576 26 76 of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..