De Koninklijke Wandeling

Steun ons door mee te doen aan De Koninklijke Wandeling op zaterdag 18 mei 2019!
Klik hier voor meer informatie.

Gespreksgroep nabestaanden

Gespreksgroep voor nabestaanden bij Stichting ‘kLEEF!

Voor rouw bestaat geen termijn. Helaas is de ervaring dat de omgeving en veel werkgevers na verloop van tijd de rouw genoeg vinden. Soms kunt u zelf het gevoel krijgen dat u te lang rouwt. Of zijn uw gevoelens zo intens dat u er geen raad mee weet.

Contact met lotgenoten kan ondersteunend zijn bij de rouwverwerking. Ervaren dat u niet de enige bent, de opluchting die het geeft als anderen begrijpen en herkennen wat u wilt zeggen.

U kunt elkaar ontmoeten in een gespreksgroep voor nabestaanden. Bij voldoende aanmeldingen gaat Stichting ‘kLEEF! op korte termijn van start met deze nieuwe gespreksgroep onder professionele begeleiding.

Aan deelname van deze gespreksgroep zijn geen kosten verbonden. Voor informatie kunt u bellen naar 055 - 576 26 76 of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..