Op naar 300 leden

De club van 100

Draag je ons een warm hart toe en wil je privé of met jouw bedrijf structureel iets bijdragen aan ons belangrijke werk? Word dan lid van de Club van 100.
Draag jouw steentje bij

Challenge René Langer

René Langer

René Langer

Ondernemer in actie voor Stichting 'kLEEF

Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Maar ook naasten, partners, familie en nabestaanden kunnen in het huis terecht. Het hele jaar door is het huis vijf dagen per week geopend voor gesprekken, steun, informatie, lotgenotencontact en bieden wij een luisterend oor. Daarnaast is er een groot aanbod aan activiteiten.

Juist omdat Stichting ‘kLEEF! volledig afhankelijk is van giften en donaties wil ik samen met jullie een challenge aangaan. Het doel is om 300 (eenmalige) donateurs – voor het eind van 2023 – te verzamelen. We zijn dankbaar voor iedere donatie en willen daarom iedere donateur uitnodigen voor een ondernemersbijeenkomst in het najaar van 2023. Hier ontvang je als donateur – na de zomer – een uitnodiging voor.

Zo draag je bij:

Je kunt het inschrijfformulier invullen, je kunt je donatie dan direct per iDEAL voldoen of maak direct je donatie over naar NL 68 ABNA 0421779683 t.n.v. de Stichting ‘kLEEF! o.v.v. Challenge René, je naam, adres en je bedrijfsnaam.

Heeft u nog vragen aan ons over de challange van René? Stel ze gerust via whatsapp of telefoon: (06) 53944969.

Natuurlijk stellen we elke donatie op prijs. Maar mocht je het kunnen missen, doneer dan het minimale bedrag van 100 euro.

Ik wil je alvast ontzettend bedanken voor je steun en zie je graag terug tijdens de ondernemersbijeenkomst!

René Langer
Deze actie is op persoonlijke titel en volledig belangeloos.