Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Buitenfotografie

Onder leiding van bevlogen fotograaf José van der Werf wordt er een fotowandeling georganiseerd.
Deze vindt plaats op woensdag 19 augustus 2020. De wandeling start om 10 uur en vanaf half 10
bent u welkom in ons huis voor een kop koffie of thee.Werf Jose van der 3 4

Wat gaan we doen?

De focus bij deze workshop ligt bij het leren “méér te zien en anders te kijken”. We gaan onderzoeken welke keuzes we kunnen maken. “Wat wil ik fotograferen en wat niet, wat spreekt me aan en hoe vertaal ik dit naar de mooie plaat die ik voor ogen heb.” Plezier en ontspanning staat hierbij bovenaan. U bent niet bij een opleiding vakfotografie belandt! U bepaalt dus ook zelf waar u zich prettig bij voelt en waar uw eigen focus ligt. Iedereen is welkom en een dure camera is niet nodig. Zelfs met een mobieltje kunnen de mooiste foto's gemaakt worden!

De wandeling wordt gezamenlijk afgesloten onder genot van een kopje koffie of thee in ons inloophuis.

Wanneer: datum volgt nog
Tijd:
 van 10.00 tot 11.00 uur
Docent: José van der Werf (zie foto)
Voor wie: voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten en nabestaanden.
Locatie: start bij inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Kosten: € 4,-