Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

Buitenfotografie

Onder leiding van bevlogen fotograaf José van der Werf worden er een fotowandeling georganiseerd.
Deze vinden plaats op woensdag 29 september 2021. De wandeling start om half 11 en vanaf 10 uur
bent u welkom in ons huis voor een kop koffie of thee.Werf Jose van der 3 4

Wat gaan we doen?

De focus bij deze workshop ligt bij het leren “méér te zien en anders te kijken”. We gaan onderzoeken welke keuzes we kunnen maken. “Wat wil ik fotograferen en wat niet, wat spreekt me aan en hoe vertaal ik dit naar de mooie plaat die ik voor ogen heb.” Plezier en ontspanning staat hierbij bovenaan. U bent niet bij een opleiding vakfotografie belandt! U bepaalt dus ook zelf waar u zich prettig bij voelt en waar uw eigen focus ligt. Iedereen is welkom en een dure camera is niet nodig. Zelfs met een mobieltje kunnen de mooiste foto's gemaakt worden!

De wandeling wordt gezamenlijk afgesloten onder genot van een kopje koffie of thee in ons inloophuis.

Wanneer: momenteel is er geen datum bekend.
Tijd:
 van 10.30 tot ca 11.45 uur wandelen, inloop vanaf 10 uur.
Docent: José van der Werf (zie foto)
Voor wie: voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten en nabestaanden.
Locatie: start bij inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Kosten: € 4,- per wandeling