Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

En bent u minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar?
Stichting ‘kLEEF! is op zoek naar bevlogen gastheren en gastvrouwen.
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Buitenfotografie

Een nieuwe workshop Buitenfotografie in het najaar van 2018 onder leiding van José van der Werf.
De data zijn: dinsdag 18 en 25 september en 2, 9, 23 en 30 oktober 2018 van 14.00 tot 15.00 uur.

Wat gaan we doen?
De focus bij deze workshop ligt bij het leren “méér te zien en anders te kijken”. We gaan onderzoeken welke keuzes we kunnen maken. “Wat wil ik fotograferen en wat niet, wat spreekt me aan en hoe vertaal ik dit naar de mooie plaat die ik voor ogen heb.” Plezier en ontspanning staat hierbij bovenaan. U bent niet bij een opleiding vakfotografie belandt! U bepaalt dus ook zelf waar u zich prettig bij voelt en waar uw eigen focus ligt. Iedereen is welkom en een dure camera is niet nodig. Zelfs met een mobieltje kunnen de mooiste foto's gemaakt worden!

Samenvatting:
: dinsdag 18 en 25 september en 2, 9, 23 en 30 oktober 2018
Tijd: van 14.00 tot 15.00 uur
Docent: José van der Werf (zie foto)
Voor wie: Voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten en nabestaanden.
Locatie: start bij inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Kosten: € 24,-