sk1

Als kanker je treft

Beeldvertellingen

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Je weet niet waar te beginnen. Vaak is er de behoefte om iets te doen met de intense periode die achter je ligt. Schrijven kan hierbij helpend zijn. Het confronteert maar geeft ook ruimte, inzicht en houvast.

Beeldvertellingen is een workshop die deze keer gaat over verlies en rouw. Hierbij worden op een creatieve wijze afbeelden en tekst gecombineerd. Nabestaanden die een dierbare hebben verloren aan kanker kunnen op deze wijze inzicht krijgen op hoe iets is gegaan.
Schrijven kan ook vooruit helpen door het vinden van aanknopingspunten.

Stichting ‘kLEEF! start in het najaar van 2022 met een workshop van 4 bijeenkomsten. Deze zijn om de week.

Geïnteresseerd? Kijk op onze website www.stichtingkleef.nl voor meer informatie. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar (055) 5762676.

beeldvertellingen