Wij zijn bereikbaar

Ondanks dat wij tot en met maandag 1 juni fysiek gesloten zijn, zijn wij er voor u.
Heeft u behoefte aan een luisterend oor of heeft u vragen, bel ons. Wij zitten dagelijks voor u klaar van 9 tot 12 uur op telefoonnummer (055) 576 26 76.

Ook onze geestelijk begeleidster Helene Enthoven en onze raadsvrouw Ellen Ditzel zijn beschikbaar.

ontmoetingsbijeenkomst voor alleenstaanden met kanker

Heeft u kanker en bent u alleenstaand en heeft u behoefte daar met gelijkgestemden van gedachte over te wisselen? Dat kan bij Stichting 'kLEEF!

Kanker krijgen is al erg genoet. Als je er alleen voor staat, kan dat extra zwaar zijn.
Wie wil er met je naar het ziekenhuis? Wie luistert mee naar de uitslag? Hoe ga je om met een slechte dag? Wie wil je helpen met het huishouden en de boodschappen? Wie wil er luisteren naar je zorgen?
Hulp vragen blijkt vaak erg moeilijk. Daarover praten kan bij 'kLEEF!

Binnenkort organiseren wij een ontmoetingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen alleenstaanden elkaar ontmoeten, steunen en ervaringen uitwisselen.

De bijeenkomst is van 13.30 tot 15.00 uur. Momenteel is nog geen datum bekend.
Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Heeft u interesse? Dan kunt u dit aangeven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (055) 576 26 76.

gesprek koffie