Kerstsluiting

Vrijdag 20 december is de laatste dag van 2019 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op maandag 6 januari 2020. Klik hier voor onze reguliere openingstijden.

Ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker

Op donderdag 30 januari 2020 organiseren wij een ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker.

De bijeenkomst is bedoeld om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en te beantwoorden. Raadsvrouw Helene Enthoven (Stichting 'kLEEF!) en Mammacare verpleegkundige Jeannet Ramaker zijn hierbij aanwezig.

De bijeenkomst is van 13.30 tot 15.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Aanmelden kan via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (055) 576 26 76.

Mocht u - vrijblijvend - op de hoogte gehouden willen worden van een eventuele volgende bijeenkomsten, dan kunt u dit aangeven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (055) 576 26 76.

iStock 86559721 LARGE LR