Zomer bij ‘kLEEF!

De zomermaanden betekenen voor ons inloophuis dat wij in de maanden juli en augustus 2020 ’s ochtends geopend zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Dit gaat in op maandag 29 juni.
Vanaf maandag 7 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend.

Ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker

Regelmatig organiseren wij een ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker.

De bijeenkomst is bedoeld om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en te beantwoorden. Geestelijk begeleider Helene Enthoven (Stichting 'kLEEF!) en Mammacare verpleegkundige Jeannet Ramaker zijn hierbij aanwezig.

De bijeenkomst is van 13.30 tot 15.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Aanmelden kan via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (055) 576 26 76.

Momenteel staat er geen bijeenkomst gepland.

Mocht u - vrijblijvend - op de hoogte gehouden willen worden van een eventuele volgende bijeenkomsten, dan kunt u dit aangeven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (055) 576 26 76.

iStock 86559721 LARGE LR