Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

En bent u minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar?
Stichting ‘kLEEF! is op zoek naar bevlogen gastheren en gastvrouwen.
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Met trots mogen wij jullie meedelen dat Stichting ‘kLEEF! is genomineerd voor de Apeldoorn Business Awards!

Om in aanmerking te komen voor de publieksprijs vragen wij u uw stem op ons uit te brengen middels deze link: https://apeldoornbusinessawards.nl/stemmen/stichting-kleef/

Stichting ´kLEEF! is een inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd. Annemieke Simonis, directeur van de stichting: “Wij zijn enorm blij met deze nominatie! Het geeft ons de kans onze stichting meer bekendheid te geven in Apeldoorn en omgeving. Als kanker je treft moet je weten dat je bij onze stichting terecht kunt voor steun, een goed gesprek, herkenning of andere activiteiten. Ongeveer 80 professionele vrijwilligers in diverse functies staan dagelijks voor je klaar.“

Namens alle gasten en vrijwilligers van Roparunhuis Auke van der Veen, Stichting ´kLEEF!: BEDANKT!

408.xxx ABA 2018 LR