Openingstijden zomerperiode

Onze openingstijden in de zomerperiode (van 2 juli tot en met 2 september 2018) zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Klik hier voor onze reguliere openingstijden

OPEN HUIS op donderdag 30 augustus 2018 tussen 14.00 en 17.00 uur.

Stichting ´kLEEF! zoekt een nieuwe voorzitter

Stichting 'kLEEF! is opgericht 28 januari 2003. Sinds 1 oktober 2004 heeft 'kLEEF! een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden genaamd Roparunhuis Auke van der Veen. Het huis is gevestigd aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. Stichting 'kLEEF! is een vrijwilligersorganisatie aangestuurd door een directeur en coördinator (Fte 1,4), beiden in dienst van de Stichting 'kLEEF! Ruim 80 vrijwilligers zijn werkzaam binnen 'kLEEF!

Stichting 'kLEEF! en Stichting Vrienden van 'kLEEF! zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Een energieke, verbindende voorzitter met een bestuurlijk netwerk en affiniteit met een vrijwilligersorganisatie.
Voor profiel en taakomschrijving klik hier.

Heeft u belangstelling voor deze functie? Stuur dan voor 1 oktober a.s. een motivatiemail met CV naar Paul Bosman, voorzitter Stichting ‘'kLEEF! en Stichting Vrienden van 'kLEEF! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de inhoud en werkzaamheden kunt u contact opnemen met Paul Bosman op 06 10 80 29 50.

Zomer activiteiten 2018

De zomermaanden betekenen voor ons inloophuis dat wij van 2 juli tot en met 2 september 2018 ’s ochtends geopend zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Een aantal activiteiten gaat ´gewoon´ door, zijn qua tijd of dag aangepast of worden extra georganiseerd. Klik hier voor alle actuele activiteiten informatie.

Bewegen bij Stichting ‘kLEEF!

Verschillende onderzoeken hebben laten zien dat een bewegingsprogramma voor mensen met kanker bijdraagt aan de fysieke fitheid en het afnemen van bijvoorbeeld vermoeidheid. Door onder begeleiding te bewegen kan uw conditie verbeteren en als gevolg daarvan wellicht ook uw levenskwaliteit. Bij Stichting kLEEF! kunt u laagdrempelig bewegen o.l.v. professionele bewegingscoaches. In kleine groepjes (maximaal 4 mensen) krijgt u een programma op maat aangeboden. U betaalt € 40,- voor 10 keer bewegen.

Kijk op deze pagina

Voor meer informatie kunt u tijdens de openingstijden binnen lopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bellen op telefoonnummer 055 – 5762676.

Beweging 13 van 24

Mindfulness najaar 2018

Mindfulness beoefenen wil zeggen ‘zonder oordeel en bewust stilstaan bij het moment’. Uit verschillende onderzoeken blijkt het effect van deze aandachtstraining op spanning of onrust. Bij ons ervaren gasten dit effect van Mindfulness.

Wekelijks (op maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur) van 10 september tot en met 22 oktober 2018 zal Janneke Nieboer Mindfulness lessen verzorgen. Klik hier voor meer informatie. 

Goed verzorgd middag november 2018

Op dinsdagmiddag 27 november 2018 organiseren wij een “Goed verzorgd middag”. Deze speciale verwenmiddag biedt plaats aan 6 gasten die ziek zijn en wel iets extra’s kunnen gebruiken.

Tijdens deze middag kunt u genieten van een massage, krijgt u huidverzorging door een schoonheidsspecialiste en krijgt u persoonlijk kleur advies. Ook is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje en meer verwennerij.

Om 13.00 uur start de inloop, om 17.00 uur is het afgelopen. De kosten zijn € 10,- per persoon.

U kunt zich in overleg met onze coördinator Elma van Leeuwen voor deze middag aanmelden: loop binnen in ons huis aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn, mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons via telefoonnummer 055-5762676.