Openingstijden zomerperiode

Onze openingstijden in de zomerperiode (van 2 juli tot en met 2 september 2018) zijn van 9.30 tot 13.00 uur. Klik hier voor onze openingstijden

Aanraken bij kanker, workshop voor naasten

Naasten van mensen met kanker (partner, vriend, kind, ouder, buurvrouw, mantelzorger) voelen zich soms machteloos, staan aan de zijlijn. Wat kan je doen als een dierbare pijn heeft, onrustig is of vermoeid?

Aanraken, licht masseren van bijvoorbeeld handen, voeten of hoofd kan verlichting en ontspanning brengen voor de zieke. Daarnaast geeft het de naaste het gevoel daadwerkelijk iets te kunnen doen. Aanraken brengt ook een andere manier van met elkaar verbonden zijn met zich mee.

Daarom organiseert ‘kLEEF! workshops om naasten handvatten te geven over aanraken bij kanker. De workshops worden begeleid door een ervaren, professionele en betrokken masseur: Kaberi Bosgoed.

Voor meer informatie of opgave kunt u bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen via telefoonnummer 055-5762676.

Tijd: maandagochtend op afspraak. 
Kosten: € 7,50 (graag een handdoek meenemen). 
Bosgoed Kaberi nwKaberi Bosgoed