Openingstijden zomerperiode

Onze openingstijden in de zomerperiode (van 2 juli tot en met 2 september 2018) zijn van 9.30 tot 13.00 uur.
OPEN HUIS op donderdag 30 augustus 2018 tussen 14.00 en 17.00 uur.
Klik hier voor onze reguliere openingstijden

Wij zijn als inloophuis ontzettend blij dat Stichting Roparun uit Rotterdam ons opnieuw zo ruimhartig heeft gesteund. Zowel onze nieuwe prachtige lift, nieuwe nooduitgangen en de bijzondere noodtrap zijn door Roparun volledig gefinancierd. De gasten die door hun ziekte niet met de trap kunnen, kunnen nu met de lift eenvoudig naar boven. Heel veel dank aan de Stichting Roparun hiervoor.

Roparun heeft in het verleden ook ons prachtige pand voor ons aangekocht en dit een aantal jaar geleden aan ons geschonken. We zijn Roparun erg dankbaar voor hun steun en het vertrouwen dat ze in ons hebben.

6 februari 2018 (foto's: José van der Werf)

Donatie Stichting Roparun Rotterdam