Hemelvaartsdag 2018

Donderdag 10 mei 2018 is het Hemelvaartsdag en is ons inloophuis gesloten. Ook de dag er na - vrijdag 11 mei - is ons inloophuis gesloten. Klik hier voor onze openingstijden

Onze masseur Tieneke Berkhof organiseerde zaterdag 27 augustus 2016 in het kerkje in Voorst een prachtig Benefiet concert ten behoeve van 'kLEEF! De opbrengst is: € 2055,-, een prachtig resultaat!

Ruim 200 mensen kwamen op dit concert af. Tieneke Berkhof en haar solisten Jolande Schoonenberg, Wiert Drenth en Freek van der Heiden en Floor Llanz (pianist) en lady speaker Adrie van Asselt brachten een bijzonder muzikaal programma. Het Gelders Opera koor uit Zevenaar bracht ok een paar opera werken ten gehore.

Bijzondere dank aan Tieneke Berkhof en alle betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt. DSC9531