Openingstijden zomerperiode

Onze openingstijden in de zomerperiode (van 2 juli tot en met 2 september 2018) zijn van 9.30 tot 13.00 uur.
OPEN HUIS op donderdag 30 augustus 2018 tussen 14.00 en 17.00 uur.
Klik hier voor onze reguliere openingstijden

Spoel- en naglansmiddel voor onze spoelmachine

- 16 juli 2018 -
De firma Etol HYGIENE uit Ridderkerk steunt ons door het spoel- en naglansmiddel voor onze spoelmachine om niet aan ons te leveren. Wij zijn daar enorm blij mee.
Hartelijk dank Dirk Vosselman en Etol Hygiëne voor jullie initiatief!

Logo Etol HYGIENE

Opbrengst 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo 2018

- mei 2018 -
De opbrengst van de 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo bedraagt: € 6.958,95.
Een prachtig resultaat waar wij heel blij mee zijn!

Wij bedanken al onze sponsoren voor hun donatie, maar zeker ook de lopers en niet in de laatste plaats alle vrijwilligers die hun bijdrage hebben geleverd aan de organisatie van de 5e 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo.
Iedereen die hier aan meegeholpen heeft, lopers, vrijwilligers, organisatie en sponsoren: hartelijk dank voor jullie inspanningen!

Veel dank aan:

• AV '34
  • Veluwse Vlaggenindustrie
  • Aan de Stegge Twello B.V.
  • De Jong & Laan accountants & belastingadviseurs
  • Steven Jansen B.V. Onderhoud en Schilderwerk
  • Gijsberts Tegels-Sanitair-Keukens
  • Kinderopvang Snoopy/Bso Woodstock
  • Installatiebedrijf Slief Loenen BV
  • Van Laarhoven Catering Apeldoorn
  • Runnersworld Apeldoorn
  • Bredenoord Aggregaten
  • en natuurlijk Wim van Beek en Jan Koorenhof

In dit foto album (klik hier) staan foto's van deze dag. Dit album zal nog verder worden aangevuld.

kleef run sponsoren

Donatie Stichting Roparun Rotterdam

Wij zijn als inloophuis ontzettend blij dat Stichting Roparun uit Rotterdam ons opnieuw zo ruimhartig heeft gesteund. Zowel onze nieuwe prachtige lift, nieuwe nooduitgangen en de bijzondere noodtrap zijn door Roparun volledig gefinancierd. De gasten die door hun ziekte niet met de trap kunnen, kunnen nu met de lift eenvoudig naar boven. Heel veel dank aan de Stichting Roparun hiervoor.

Roparun heeft in het verleden ook ons prachtige pand voor ons aangekocht en dit een aantal jaar geleden aan ons geschonken. We zijn Roparun erg dankbaar voor hun steun en het vertrouwen dat ze in ons hebben.

6 februari 2018 (foto's: José van der Werf)

Donatie Stichting Roparun Rotterdam

Cheque TeugeRuns4life overhandigd

Wij zijn als inloophuis voor mensen met kanker (of hebben gehad en/of hun naasten of nabestaanden) ontzettend blij met de mooie cheque van TeugeRuns4life. De kinderen van cbs De Zaaier Teuge kwamen de cheque bij 'kLEEF! aan de Vosselmanstraat 4 overhandigen. Alle betrokkenen heel hartelijk dank!
maandag 29 januari 2018

TeugeRuns4life

Kerstboom

- december 2018 -
Al 11 jaar krijgen wij van Tuincentrum Brinkman ieder jaar de kerstboom voor ons inloophuis.
Dank aan firma Brinkman voor deze mooie traditie!
IMG 20171207 115131 LR

Collecte tijdens ATK-finale bij Daisy

Het finaleweekend van de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen (ATK) werd op 11 september 2017 gespeeld op ALTV Daisy, de oudste tennisclub van Apeldoorn.

Voorafgaand aan de ATK werden de banen - die tijdens de ATK zouden worden gebruikt - geveild. De betreffende baan zou dan tijdens de ATK-finale de naam van de sponsor krijgen. Aangezien ALTV Daisy vrienden heeft die zich inzetten voor onze Stichting, is een van de banen naar ons vernoemd om geld in te kunnen zamelen. Ondanks het druilerige weer mag het uiteindelijke resultaat - mede door de gulle gift van de tennisclub zelf - er zijn: € 255,-.

Noot van Annemieke Simonis, directeur Stichting ´kLEEF!: “Omdat het voortbestaan van Stichting 'kLEEF! afhankelijk is van giften zijn wij ontzettend blij met dit prachtige resultaat! Iedereen veel dank”.

daisy atd

Subcategorieën