Gift in plaats van cadeaus

Een van onze gastvrouwen – Marijke Kramer-Salverda (rechts op de foto, samen met Annemieke Simonis) – heeft tijdens haar 40-jarig huwelijksfeest met haar man Johan in plaats van cadeaus om een gift gevraagd voor ons inloophuis. Het resultaat: € 1.300,-, een geweldige gift waar wij enorm blij mee zijn! Hartelijk dank Marijke en Johan!

En zo bedanken Marijke en Johan hun gasten: https://youtu.be/IkbGnqWNTNk

201706 Marijke Kramer

juni 2017

Café de Paris gul voor stichting 'kLEEF!

Hotel et le Café de Paris heeft maandagavond 19 juni 2017 (na afloop van het jaarlijkse Walking Summer Dinner) een cheque ter waarde van 3.577,- euro aan ons overhandigd. Het geld komt uit de bronwater-actie van De Paris, waarmee geld wordt ingezameld voor goede doelen en in totaal zijn er meer dan 14.000 flesjes verkocht.
Veel dank aan Café de Paris voor deze prachtige cheque!

JJV3081 web

Donatie Stichting SAP

Wij hebben donderdag 30 maart 2017 een mooie cheque in ontvangst mogen nemen van de Stichting SAP: de opbrengst van de NieuwjaarsreSaptie ter waarde van € 70 is aan ons huis geschonken. Stichting SAP bedankt!

201703 stichting SAP

Donatie vanuit Circulus-Berkel

Maart 2017

Circulus-Berkel zamelde in 2016 voor het derde achtereenvolgende jaar taxussnoeisel gescheiden in. Dit snoeisel bevat ‘baccatine’, een grondstof voor kankerbestrijdende geneesmiddelen. Circulus-Berkel heeft zich voor deze inzameling aangesloten bij Stichting Vergroot de Hoop dat de landelijke taxusinzameling coördineert. Per aangeleverde kubieke meter mag Circulus-Berkel ieder jaar namens de stichting een geldbedrag doneren aan een goed doel dat zich inzet voor de bestrijding van kanker of de begeleiding van patiënten.

Circulus-Berkel koos dit jaar voor de Stichting ‘kLEEF!.

Annemieke Simonis (directeur Stichting ‘kLEEF!): "Wat bijzonder dat de bewoners uit de regio Apeldoorn taxus snoeisel inzamelen, voor bestrijding van kanker, en dat er nu een cheque bij ‘kLEEF! terecht komt waarmee wij als inloophuis weer mensen met kanker (en hun naasten) uit deze omgeving kunnen bijstaan en ondersteunen. Wat een mooie cirkel zo. Veel dank aan de bewoners van de Gemeente Apeldoorn, de omliggende dorpen. En bovenal dank aan Circulus (zie foto algemeen directeur Circulus-Berkel Henk Knip) en de Stichting vergroot de Hoop voor dit geweldige initiatief."

201703 Circulus Berkel taxusinzameling

Toerclub Frame geeft mooie cheque aan 'kLEEF!

De Apeldoornse toerclub Frame organiseert jaarlijks de Autobedrijf Weijers Veluwerit. De vereniging besloot een deel van het positieve saldo van deze toertocht te schenken aan de Stichting 'kLEEF!. Op 1 september 2016 overhandigde voorzitter Wim ten Hove, in het bijzijn van veel leden, een cheque ter waarde van € 500 aan Annemieke Simonis, directeur van 'kLEEF!. De overhandiging vond plaats bij Autobedrijf Weijers in Teuge. Dit bedrijf is al vele jaren sponsor van de Apeldoornse club van toerfietsers.

Toerclub Frame is een vereniging met ongeveer 40 actieve leden. Frame is in 1999 opgericht en is ontstaan uit de afdeling wielersport van de Politie Sport Vereniging Apeldoorn. Frame is lid van de NTFU.Toerclub Frame 1 sep 2016

Benefiet concert 'kLEEF! 27 augustus 2016

Onze masseur Tieneke Berkhof organiseerde zaterdag 27 augustus 2016 in het kerkje in Voorst een prachtig Benefiet concert ten behoeve van 'kLEEF! De opbrengst is: € 2055,-, een prachtig resultaat!

Ruim 200 mensen kwamen op dit concert af. Tieneke Berkhof en haar solisten Jolande Schoonenberg, Wiert Drenth en Freek van der Heiden en Floor Llanz (pianist) en lady speaker Adrie van Asselt brachten een bijzonder muzikaal programma. Het Gelders Opera koor uit Zevenaar bracht ok een paar opera werken ten gehore.

Bijzondere dank aan Tieneke Berkhof en alle betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt. DSC9531

Subcategorieën