Donatie Stichting Roparun Rotterdam

Wij zijn als inloophuis ontzettend blij dat Stichting Roparun uit Rotterdam ons opnieuw zo ruimhartig heeft gesteund. Zowel onze nieuwe prachtige lift, nieuwe nooduitgangen en de bijzondere noodtrap zijn door Roparun volledig gefinancierd. De gasten die door hun ziekte niet met de trap kunnen, kunnen nu met de lift eenvoudig naar boven. Heel veel dank aan de Stichting Roparun hiervoor.

Roparun heeft in het verleden ook ons prachtige pand voor ons aangekocht en dit een aantal jaar geleden aan ons geschonken. We zijn Roparun erg dankbaar voor hun steun en het vertrouwen dat ze in ons hebben.

6 februari 2018 (foto's: José van der Werf)

Donatie Stichting Roparun Rotterdam

Cheque TeugeRuns4life overhandigd

Wij zijn als inloophuis voor mensen met kanker (of hebben gehad en/of hun naasten of nabestaanden) ontzettend blij met de mooie cheque van TeugeRuns4life. De kinderen van cbs De Zaaier Teuge kwamen de cheque bij 'kLEEF! aan de Vosselmanstraat 4 overhandigen. Alle betrokkenen heel hartelijk dank!
maandag 29 januari 2018

TeugeRuns4life

Kerstboom

Al 11 jaar krijgen wij van Tuincentrum Brinkman ieder jaar de kerstboom voor ons inloophuis.
Dank aan firma Brinkman voor deze mooie traditie!
IMG 20171207 115131 LR

Collecte tijdens ATK-finale bij Daisy

Het finaleweekend van de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen (ATK) werd op 11 september 2017 gespeeld op ALTV Daisy, de oudste tennisclub van Apeldoorn.

Voorafgaand aan de ATK werden de banen - die tijdens de ATK zouden worden gebruikt - geveild. De betreffende baan zou dan tijdens de ATK-finale de naam van de sponsor krijgen. Aangezien ALTV Daisy vrienden heeft die zich inzetten voor onze Stichting, is een van de banen naar ons vernoemd om geld in te kunnen zamelen. Ondanks het druilerige weer mag het uiteindelijke resultaat - mede door de gulle gift van de tennisclub zelf - er zijn: € 255,-.

Noot van Annemieke Simonis, directeur Stichting ´kLEEF!: “Omdat het voortbestaan van Stichting 'kLEEF! afhankelijk is van giften zijn wij ontzettend blij met dit prachtige resultaat! Iedereen veel dank”.

daisy atd

Donatie van Dr. C.J. Vaillant Fonds

Het Dr. C.J. Vaillant Fonds is het Goede Doelen Fonds van de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC), genoemd naar de eerste persoon die in Nederland gecremeerd is.

Begin oktober 2017 hebben wij van dit Fonds een prachtige donatie ontvangen van € 5.000,-. Daar zijn wij erg blij want nu is het restauratie- en schilderwerk van ons pand mogelijk!

201710 Dr. C.J. Vaillantfonds pand LR201710 Dr. C.J. Vaillantfonds

Gift in plaats van cadeaus

juli 2017

Een van onze gastvrouwen – Marijke Kramer-Salverda (rechts op de foto, samen met Annemieke Simonis) – heeft tijdens haar 40-jarig huwelijksfeest met haar man Johan in plaats van cadeaus om een gift gevraagd voor ons inloophuis. Het resultaat: € 1.300,-, een geweldige gift waar wij enorm blij mee zijn! Hartelijk dank Marijke en Johan!

En zo bedanken Marijke en Johan hun gasten: https://youtu.be/IkbGnqWNTNk

201706 Marijke Kramer