Collecte tijdens ATK-finale bij Daisy

Het finaleweekend van de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen (ATK) werd op 11 september 2017 gespeeld op ALTV Daisy, de oudste tennisclub van Apeldoorn.

Voorafgaand aan de ATK werden de banen - die tijdens de ATK zouden worden gebruikt - geveild. De betreffende baan zou dan tijdens de ATK-finale de naam van de sponsor krijgen. Aangezien ALTV Daisy vrienden heeft die zich inzetten voor onze Stichting, is een van de banen naar ons vernoemd om geld in te kunnen zamelen. Ondanks het druilerige weer mag het uiteindelijke resultaat - mede door de gulle gift van de tennisclub zelf - er zijn: € 255,-.

Noot van Annemieke Simonis, directeur Stichting ´kLEEF!: “Omdat het voortbestaan van Stichting 'kLEEF! afhankelijk is van giften zijn wij ontzettend blij met dit prachtige resultaat! Iedereen veel dank”.

daisy atd

Donatie van Dr. C.J. Vaillant Fonds

Het Dr. C.J. Vaillant Fonds is het Goede Doelen Fonds van de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC), genoemd naar de eerste persoon die in Nederland gecremeerd is.

Begin oktober 2017 hebben wij van dit Fonds een prachtige donatie ontvangen van € 5.000,-. Daar zijn wij erg blij want nu is het restauratie- en schilderwerk van ons pand mogelijk!

201710 Dr. C.J. Vaillantfonds pand LR201710 Dr. C.J. Vaillantfonds

Gift in plaats van cadeaus

juli 2017

Een van onze gastvrouwen – Marijke Kramer-Salverda (rechts op de foto, samen met Annemieke Simonis) – heeft tijdens haar 40-jarig huwelijksfeest met haar man Johan in plaats van cadeaus om een gift gevraagd voor ons inloophuis. Het resultaat: € 1.300,-, een geweldige gift waar wij enorm blij mee zijn! Hartelijk dank Marijke en Johan!

En zo bedanken Marijke en Johan hun gasten: https://youtu.be/IkbGnqWNTNk

201706 Marijke Kramer

juni 2017

Café de Paris gul voor stichting 'kLEEF!

Hotel et le Café de Paris heeft maandagavond 19 juni 2017 (na afloop van het jaarlijkse Walking Summer Dinner) een cheque ter waarde van 3.577,- euro aan ons overhandigd. Het geld komt uit de bronwater-actie van De Paris, waarmee geld wordt ingezameld voor goede doelen en in totaal zijn er meer dan 14.000 flesjes verkocht.
Veel dank aan Café de Paris voor deze prachtige cheque!

JJV3081 web

Donatie Stichting SAP

Wij hebben donderdag 30 maart 2017 een mooie cheque in ontvangst mogen nemen van de Stichting SAP: de opbrengst van de NieuwjaarsreSaptie ter waarde van € 70 is aan ons huis geschonken. Stichting SAP bedankt!

201703 stichting SAP

Donatie vanuit Circulus-Berkel

Maart 2017

Circulus-Berkel zamelde in 2016 voor het derde achtereenvolgende jaar taxussnoeisel gescheiden in. Dit snoeisel bevat ‘baccatine’, een grondstof voor kankerbestrijdende geneesmiddelen. Circulus-Berkel heeft zich voor deze inzameling aangesloten bij Stichting Vergroot de Hoop dat de landelijke taxusinzameling coördineert. Per aangeleverde kubieke meter mag Circulus-Berkel ieder jaar namens de stichting een geldbedrag doneren aan een goed doel dat zich inzet voor de bestrijding van kanker of de begeleiding van patiënten.

Circulus-Berkel koos dit jaar voor de Stichting ‘kLEEF!.

Annemieke Simonis (directeur Stichting ‘kLEEF!): "Wat bijzonder dat de bewoners uit de regio Apeldoorn taxus snoeisel inzamelen, voor bestrijding van kanker, en dat er nu een cheque bij ‘kLEEF! terecht komt waarmee wij als inloophuis weer mensen met kanker (en hun naasten) uit deze omgeving kunnen bijstaan en ondersteunen. Wat een mooie cirkel zo. Veel dank aan de bewoners van de Gemeente Apeldoorn, de omliggende dorpen. En bovenal dank aan Circulus (zie foto algemeen directeur Circulus-Berkel Henk Knip) en de Stichting vergroot de Hoop voor dit geweldige initiatief."

201703 Circulus Berkel taxusinzameling

Subcategorieën