Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

En bent u minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar?
Stichting ‘kLEEF! is op zoek naar bevlogen gastheren en gastvrouwen.
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Thema lunch dinsdag 18 september 2018

Voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten en/of nabestaanden organiseren wij op dinsdag 18 september 2018 een thema lunch. Het thema deze middag is: Griekenland.

U kunt vanaf 12.30 uur aan deze heerlijke lunch deelnemen. Aanmelden kan tot 1 dag van te voren (10 uur) via telefoonnummer 055-5762676, of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop binnen in ons huis aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. De kosten zijn € 5,- per persoon.

• Wanneer: dinsdag 18 september 2018
  • Waar: inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn.
  • Wie: voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten en/of nabestaanden.
  • Kosten: € 5,- per persoon, per keer
  • Aanmelden? Tot 1 dagen van te voren (10 uur) via telefoonnummer 055-5762676, of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop binnen in ons huis aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn.

• Lunch koken6 LR